Agilni razvoj za management

Agilni razvoj za management

12 prosinca, 2013

[tab name=’Prednosti’]
Agilni način upravljanja projektima danas je mainstream. S korijenima u Japanskoj filozofiji poslovanja, agilne metode postaju rastući trend, ne samo u vođenju projekata, već i cjelokupnom poslovanju organizacija.

Rezultati istraživanja pokazuju značajne rezultate u povećanju produktivnosti, vidljivosti projekata, lansiranja proizvoida na tržište u odnosu na klasične metode.

Ipak, u Hrvatskoj je mali broj tvrtki koje su prihvatile agilni razvoj na cjelokupnom tržištu. Najviše ih usvajaju softverske i računalne kompanije, ali i velike banke i telekom operateri zbog velike dinamičnosti promjena na tržištu, kako bi stekle prednost za konkurencijom i brže prihvatile mijenjajuće trendove.


Cilj programa

Jedan od najvažnijih faktora uspjeha tranzicije neke organizacije na agilni razvoj je podrška managementa. Posljednje istraživanje iz 2012. godine renomirane američke kompanije VersionOne pokazuje da je inicijativa za uvođenje agilnog razvoja u čak 63% slučajeva potakla od managementa. To pokazuje da agile development rješava probleme koji tište management.

Upravo zbog toga, za uspješno usvajanje agilnog razvoja, nužno je da management sazna na ispravan i sustavan način, što je to agilni razvoj, zašto funkcionira bolje od klasičnog i koja je ispravna uloga managementa u toj tranziciji. Ovaj tečaj naučit će vas upravo to.

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

Trajanje

Program se provodi tijekom jednog dana.
Sadržaj

● uvod u agilni razvoj

● teorijska osnova na kojoj se zasniva agilni razvoj

● uloga managementa u agilnom razvoju

● agilni nasuprot tradicionalnog managementa

● organizacija timova

● produktivnost i inovacija

● ugovori kompatibilni s agilnim razvojem

● primjeri uspješnih tranzicija na agilni razvoj

[/tab]

 

[tab name=’Cijena’]

 

Cijena programa iznosi 1.600,00 kn* plativo jednokratno**.

* Program edukacije oslobođen je plaćanja PDV-a po članku 39, stavku 1 Zakona o PDV-u i članku 58 Pravilnika o PDV-u.
**Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta.

Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.

[/tab]

[tab name=’Prijave’]

 

Prijavite se za tečaj na našim stranicama Centra za cjeloživotno obrazovanje.

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”projekti-agile”]

[/tab]

[end_tabset]