Besplatna tehnološka radionica HGK

Besplatna tehnološka radionica HGK

7 lipnja, 2013

Pozivamo studente i sve zainteresirane da se pridruže prvoj besplatnoj tehnološkoj radionici koju organizira Udruženje za informacijske tehnologije HGK (HGK-IT) 13. lipnja 2013 .

Ova prva radionica će ponuditi praktične (tehnološke) savjete priznatih eksperata iz hrvatskih  IT tvrtki koji će demonstrirati kako se može, uz minimalna ulaganja, ponuditi kvalitetna infrastruktura na kojoj hrvatske IT firme mogu implementirati svoj vlastiti softver, odnosno pružiti kvalitetnu IT uslugu. No, studentima Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i polaznicima NetAkademije zanimljivija informacija  o formiranju Hewlett Packard DEMO LAB-a u Razvojnoj agenciji Zagreb, nedaleko TVZ-ovih prostora na Voltinom, u kojem će biti dostupan pristup svim potrebnim tehnološkim i marketinškim resursima kako bi uspješno proizveli softver ili pružili svoje IT usluge.

Više o projektu, IT sektoru iz gospodarskih okvira i druge informacija potražite na ovoj besplatnoj radionici, ili s obzirom na formu događanja – konferenciju.