CCDA

CCDA

10 rujna, 2012

[tab name=’Prednosti’]

 

Općenito

Umreženo društvo pojam je kojim se sve više opisuje suvremeno vrijeme, nastojeći izraziti zavisnost svakodnevice o tehnologijama i sve veću važnost informacije.

Masovna produkcija informacija,  njihov brzi transfer te dostupnost uvijek i svugdje glavne su karakteristike informacijskog doba. A preduvjet je upravo – mreža.

S razvojem tehnologije, novim metodama i opremom, napreduju i potrebe ljudskih potencijala.

CCDA program pruža napredne vještine i znanja potrebne za projektiranje računalnih mreža potrebne za dizajniranje LAN , WAN te VoIP mrežnih okruženja.


Glavne prednosti

Idealan za polaznike koji su već upoznati s Cisco mrežama i sustavima, program daje detaljniji uvid u mrežne sustave, nudeći razna sigurnosna i realizacijska rješenja.

CCDA certificirani profesionalci mogu dizajnirati mrežne infrastrukture i usluge za sve poslovne subjekte i organizacije, neovisno o veličini.


Ciljevi programa

Sadržaj edukacije uključuje dizajn malih mreža, podatkovnog centra, glasovnih i bežičnih mreža, kao i postavki sigurnosti s ciljem što efikasnijih performansi, skalabilnosti i dostupnosti mreže.


Metodologija

U nastavi se koriste multimedijalni materijali uz intenzivnu interakciju kroz predavanja i laboratorijske vježbe.

 

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 

Moduli

CCDA Program obuhvaća:

  •   Metode dizajniranja mreža
  •   Poznavanje strukture mreže
  •   LAN dizajn
  •   Dizajn adresnog prostora i usmjerničkih protokola
  •   Dizajn sigurnosnih postavki
  •   Osnove VoIP dizajna
  •   Osnove dizajna bežičnih mreža

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]

 

CCDA program je dizajnerski orijentiran program za koji su potrebna temeljna znanja o mrežnim tehnologijama te je poželjno da polaznici prethodno završe CCNA program Cisco akademije ili da polože CCNA certifikat.

 

[/tab]

[tab name=’Certifikat’]

 

CCDA certifikat, koji je moguće položiti u našem VUE centru po završetku programa, specijalizira i izdvaja polaznike kao profesionalce za Cisco konvergirane mreže. Aktualna verzija certifikacijskog ispita je 640-864 DESGN.

 

[/tab]

 

[tab name=’FAQ’]

 

[faq faq_topic=”ccda”]

[/tab]

[tab name=’Cijena’]

 

Uplatitelj Jednokratno Uplata na rate
Tvrtka 3.120,00 kn  /
Osobno 2.600,00 kn  /
Student 1.950,00 kn  /
Student TVZ 1.560,00 kn  /
Program edukacije oslobođen je plaćanja PDV-a po članku 39, stavku 1 Zakona o PDV-u i članku 58 Pravilnika o PDV-u.
Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.
Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta.

 

[/tab]

[tab name=’Prijave’]

 

Za sve upite, molimo, obratite nam se na e-mail adresu: prijava@netakademija.com

[/tab]

[end_tabset]