CCNA Exploration

CCNA Exploration

31 kolovoza, 2012

[tab name=’Prednosti’]

 

Internet svakodnevno mijenja i oblikuje život kakav znamo. Inovacije poput društvenih mreža, cloud computinga, e-trgovine i web konferencija mijenjaju način na koji živimo, radimo, učimo i zabavljamo se.

Pojavile su se nove gospodarske grane i socijalne prilike, a ekonomska kretanja sve više ovise o informacijama i tehnologiji, u žarištu koje je – mreža.

Ipak, streloviti napredak tehnologije često ne prati stanje na tržištu rada. Diljem svijeta uočava se nedostatak kvalificiranog kadra za dizajn, instalaciju i upravljanje mrežama.

Kroz CCNA Exploration polaznici stječu iskustva i znanja potrebna za zadovoljavanje rastuće potražnje za ICT stručnjacima, a završetkom programa osposobljavaju se za početak u IT karijeri i mrežnim tehnologijama.


Prednosti programa

Nudeći sveobuhvatan pregled umrežavanja, program ističe vještine u dizajniranju računalnih mreža.

Namijenjen je polaznicima koji žele usvojiti rješavanje složenih problema i usavršiti analitičke vještine uobičajeno povezane s programima inženjeringa, matematike ili znanosti. Također, program predstavlja kompletnu pripremu za CCNA certifikaciju.


Cilj programa

Kroz jasne i primijenjene ciljeve kako instalirati, upravljati i održavati mreže, svrha programa je razviti vještine u dizajniranju računalnih mreža.

Praktična primjena i edukacijski pristup odozgo prema dolje (tzv. top-down approach) materijalima, prihvaćen od većine visokih škola, daje polaznicima sveobuhvatna znanja vrsta i načina umrežavanja, u rangu od osnovnih do naprednih aplikacija i servisa.

Jednako tako, program pomaže polaznicima da se pripreme za kontinuiranu edukaciju i profesionalnu karijeru u IT području.


Metodologija

Program u velikoj mjeri uključuje kompleksne i izazovne praktične vježbe, dok okosnicu teorijskog dijela čini multimedijalni nastavni materijal dostupan polaznicima putem Interneta.

Nastavni materijal je na engleskom jeziku. Kupovina dodatne literature nije neophodna.

 

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 

Trajanje programa

Cisco CCNA Exploration program trajanja je 280 školskih sati organiziranih u 4 semestra.

  • svaki semestar ima prosječno trajanje 2 mjeseca
  • ukupno trajanje sva 4 semestra je oko 8 mjeseci


Moduli

  • Network Fundamentals
  • Routing Protocols and Concepts
  • LAN Switching and Wireless
  • Accessing the WAN

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]

 

Preduvjet za pohađanje CCNA edukacije je poznavanje rada na računalu i razumijevanje engleskog jezika.

 

 

[/tab]

[tab name=’Certifikat’]

 

Nakon prolaska kroz sva 4 dijela CCNA Exploration edukacije polaznici imaju potrebnu pripremu da potvrde usvojeno znanje na CCNA certifikacijskom ispitu. Trenutno važeća verzija ispita je 640-802 CCNA.

 

[/tab]

[tab name=’Iskustva’]

 

[testimonialswidget_list tags=”ccna-exploration”]

[/tab]

[tab name=’FAQ’]

 

[faq faq_topic=”ccna-exploration”]

[/tab]

[tab name=’Cijena’]

 

Uplatitelj Jednokratno Uplata na rate
Tvrtka 7.900,00 kn
Osobno 7.400,00 kn 4 rate (2×2.200,00 + 2×2.000,00 kn)
Student 6.200,00 kn 4 rate (3×2.200,00 + 1.000,00 kn)
Student TVZ 4.400,00 kn 2 rate (2×2.500,00 kn)
Program edukacije oslobođen je plaćanja PDV-a po članku 39, stavku 1 Zakona o PDV-u i članku 58 Pravilnika o PDV-u.
Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.

Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

[/tab]

[tab name=’Prijave’]
[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”ccna-exploration”]

[/tab]

[end_tabset]