CCNA Security

CCNA Security

31 kolovoza, 2012

[tab name=’Prednosti’]

 

U vrijeme kada je najbolja internetska veza ona susjedova, a sharepointovi vrište iz svakog kafića, sve se više javlja potreba zaštite od neovlaštenih pristupa. Iako su cijene neograničenih usluga i prometa sve povoljnije, sigurnosni propusti mogu dovesti do materijalnih šteta na računalima.

Bilo da se radi o kućnoj ili poslovnoj primjeni računala i mreže, opreza nikad dosta.

Kako se zaštititi i koja rješenja koristiti,  znanja su i vještine koje nudi upravo CCNA Security edukacija.

 

Glavne prednosti programa

Budući da obuhvaća napredna znanja i uski segment računalnog područja, program je vrlo dobar početak specijalizacije u sigurnosnim tehnologijama. Također, polaznici stječu znanja i kompetencije potrebne za certificiranje koje se može obaviti u našem VUE ispitnom centru.

Posjedovanje CCNA Security certifikata postavlja temelje za profesionalne funkcije specijalista za mrežne sigurnosti, administratora i inženjera zaštite, kao i druga radna mjesta u podršci korisnicima.

 

Ciljevi programa

Nastavni program CCNA Security obrađuje osnovne sigurnosne tehnologije te instalaciju, uklanjanje grešaka i nadzor mrežnih uređaja kako bi se osigurala cjelovitost, povjerljivost i dostupnost podataka i mrežnih uređaja.

Kroz praktičnu implementaciju sigurnosnih postupaka i konfiguraciju usmjernika te vatrozida, završetak edukacije jamči vještine potrebne za razvoj sigurnosne infrastrukture, prepoznavanje sigurnosnih prijetnji i slabosti u mrežama te njihovo izbjegavanje.

 

Metodologija

U nastavi se koriste multimedijalni materijali uz intenzivnu interakciju kroz predavanja i laboratorijske vježbe.

Svi ispiti su na engleskom jeziku i polažu se putem interneta na Cisco Academy web stranicama. Nastavni program se izvodi prema najnovijoj inačici CCNA Security 2.0 a u skladu sa ispitom 210-260.

 

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 

Trajanje tečaja

Nastavni program provodi se kroz jedan semestar u ukupnom trajanju od 70 sati, od kojih se 40 sati izvodi na nastavi a 30 sati se izvodi putem on line alata.

 

Moduli

CCNA Security Program sastoji se od sljedećih cjelina:

  • Modern Network Security Threats
  • Securing Network Devices
  • Authentication, Authorization and Accounting
  • Implementing Firewall Technologies
  • Implementing Intrusion Prevention
  • Securing the Local Area Network
  • Cryptography
  • Implementing Virtual Private Networks
  • Managing a Secure Network
  • Implementing Cisco Adaptive Security Appliance (ASA)

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]

 

Zbog specijaliziranosti programa, polaznicima su potrebna prethodna znanja o mrežnim tehnologijama. Poželjan je i prethodno položen CCENT ili CCNA certifikat  koji je i preduvjet IINS (Implementing Cisco IOS Network Security) certifikata.

 

[/tab]

[tab name=’Certifikat’]

 

Po završetku edukacije, polaznici mogu pristupiti polaganju IINS (Implementing Cisco Network Security) certifikata koji, prema CISCO standardima, omogućuje rad za privatne i javne institucije te državnu upravu kao izvora informacija od nacionalne važnosti. Najnovija verzija ispita je 210-260 IINS, a postojeća verzija IINS ispita 640-554 je dostupna za polaganje do 20.studenog 2015.

 

[/tab]

[tab name=’Iskustva’]

 

[testimonialswidget_list tags=”ccna-security”]

[/tab]

[tab name=’FAQ’]

 

[faq faq_topic=”ccna-security”]

[/tab]

[tab name=’Cijena’]

 

Uplatitelj Jednokratno Uplata na rate
Tvrtka 4.000,00 kn 2 rate (2×2.400,00)
Osobno 3.600,00 kn 2 rate (2×2.160,00)
Student 3.200,00 kn 2 rate (2×1.920,00)
Student TVZ 3.000,00 kn 2 rate (2×1.800,00)
Program edukacije oslobođen je plaćanja PDV-a po članku 39, stavku 1 Zakona o PDV-u i članku 58 Pravilnika o PDV-u.
Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.
Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta.

 

[/tab]

[tab name=’Prijave’]

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”ccna-security”]

 

Za sve upite, molimo, kontaktirajte nas na: prijava@netakademija.com.

[/tab]

[end_tabset]