CCNP Curricula Excellence Award – Nagrada izvrsnosti u provođenju CCNP edukacije

CCNP Curricula Excellence Award – Nagrada izvrsnosti u provođenju CCNP edukacije

19 ožujka, 2013

Nakon brojnih priznanja na području educiranja mrežnih stručnjaka, NetAkademija je osvojila još jedno – za najbolju akademiju u provođenju CCNP programa edukacije.

Nagrada u kategoriji CCNP Curricula Excellence, koju ćemo primiti na NetAcad Excellence 2013, regionalnoj konferenciji u Berlinu 23. i 24. svibnja, odlikovanje je najboljim instruktorima i akademijama te njihovoj stalnoj predanosti u poticanju polaznika na izvrsnost i napredak.

U konkurenciji od 1.818 akademija iz 30 zemalja srednje Europe, Rusije i CIS-a, spomenuta kategorija najvažnija je i „najjača“ od njih ukupno sedam, a predstavlja izvrsnost u svakom segmentu izvođenja CCNP edukacije, uključujući i uspjeh studenata, njihovu prolaznost na edukaciji te njihovu ocjenu rada instruktora i akademije.

Inače, CCNP program je najjači Cisco akademski program koji priprema polaznike za stjecanje CCNP certifikata, iznimno cijenjenog industrijskog certifikata koji poslodavcima jamči visoku razinu znanja na području dizajna, implementacije i održavanja usmjerničkih i preklopničkih mreža.

Cisco je već tijekom proteklih  godina i više puta prepoznao kvalitetu rada NetAkademije Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. 2005. proglašena je za najbolju lokalnu Cisco akademiju u EMEA regiji, a 2008. osvojila je tri od četiri nagrade priznanja koja dodjeljuje Cisco: Education Recognition, Extraordinary Contributions i Pioneer Recognition.

NetAkademija je, također, i dvostruki pobjednik natjecanja NetRiders Challenge Hrvatska i trening centar za CCNP i CCNA Security instruktore za cijelu Adriatic regiju. Prošle godine Cisco Networking Academy program prepoznao je kvalitetu rada NetAkademije te je TVZ-u dodijelio i ulogu ASC-a (Academy Support Center). Osim hrvatskih akademija, pod svoje okrilje NetAkademija je tako dobila i akademije iz BiH te ukupno pod sobom ima 37 lokalnih akademija iz Hrvatske i susjedne države.

Iznimno veseli, dobiveno priznanje odlučili smo proslaviti i s našim polaznicima. Ovim povodom odlučili smo počastiti s 30% popusta na CCNP  akademiju do 25. svibnja 2013. kada će nagrada biti u našim rukama. Iskoristite naše veselje što prije.