CCNP Security

CCNP Security

10 rujna, 2012

[tab name=’Prednosti’]

 

Neograničeni Internet današnjice ima sve više stranica, korisnika, uređaja i povezanih aplikacija nego ikada prije. Upravljanje i osiguravanje distribucije podataka postaje sve veći izazov za tvrtke i organizacije u želji da sačuvaju „ranjive“ podatke, zadrže reputaciju i usvoje nove tehnologije.

Uz Cisco Certified Network Professional Security (CCNP Security) certifikat, mrežni stručnjak može osigurati i upravljati mrežnim infrastrukturama s ciljem zaštite produktivnost i smanjenja troškova. Perimetri sigurnosti, virtualne privatne mreže, zaštita od nedozvoljenih upada te povezivanje svih tehnologija u jednu, integriranu sigurnu mrežu samo su naglašene teme CCNP Security programa.


Prednosti programa

NetAkademija je kreirala poseban  program za pripremu polaznika za polaganje CCNP Security certifikata s posebnim naglaskom na osmišljavanju i provođenju sigurnosne politike, tehnologijama, proizvodima i rješenjima, a u cjelokupni program su uključeni elementi Ethical Hacking-a.

Program obuhvaća CCNA Security edukaciju te dva posebno osmišljena semestra u kojima se obrađuje gradivo potrebno za stjecanje CCNP Security(Cisco Certified Network Professional Security) certifikata.


Cilj programa

Kao specijalisti za napredne tehnologije mrežne sigurnosti, polaznici se po završetku programa osposobljavaju za odgovorne poslove sigurnosti usmjerivača, preklopnika, mrežnih uređaja i aparata, kao i odabira implementacije i podrške za rješavanje problema firewall-a, VPN i IDS/IPS rješenja te njihovo umrežavanje.

 

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 

Trajanje

CCNP Security program organiziran je u tri cjeline, ukupnog trajanja 165 sati.


Sadržaj

1. CCNA Security (70 h)

Polaznici uče osmišljavanje i provođenje sigurnosne politike sigurnosnim tehnologijama, proizvodima i rješenjima. Projektiranje, instalacija, konfiguracija i održavanje sigurnosnih postavki na usmjerivačima (router). Primjena sustava za provjeru identiteta i prava korisnika (AAA) na usmjerivačima. Kontrolne liste. Implementacija sigurnosnih postavki. Implementacija sigurnosnih postavki pomoću SDMa. Korištenje usmjerivača u gradnji virtualnih privatnih mreža (VPN).

2. Osnovne i napredne sigurnosne postavke na ASA uređajima (70 h)

Polaznici obrađuju gradivo postavljanja osnovnih i naprednih sigurnosnih postavki na ASA uređajima uz pomoć ASDM-a. Konfiguracija usmjeravanja i preklapanja pomoću ASDM-a. Konfiguracija AAA postavki, VPN-a i vatrozida pomoću ASDM-a. Napredna konfiguracija VPN-a i SSL-a pomoću ASDM-a.

3. Intrusion Prevention System (25 h)

Osnovna znanja, instalacija, implementacija i konfiguracija sigurnosnih rješenja uz pomoć IPS (Intrusion Prevetion System) senzora. Ugađanje senzora za optimalan učinak pri izbjegavanju sigurnosnih napada. Analiza zaprimljenih podataka sa senzora u svrhu donošenja najboljih rješenja za izbjegavanje sigurnosnih napada. Održavanje i nadogradnja IPS senzora.

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]

 

Kako bi upisali 2. cjelinu – Osnovne i napredne sigurnosne postavke na ASA uređajima i ISP, polaznici prethodno trebaju imati završen CCNA Security program ili položen CCNA certifikat.

 

[/tab]

[tab name=’Certifikat’]

 

CCNP Security program priprema polaznike za polaganje CCNP Security certifikata koji se sastoji od sljedećih ispita: 642-637 SECURE, 642-618 FIREWALL , 642-648 VPN i 642-627 IPS.

 

[/tab]

[tab name=’Iskustva’]

 

[testimonialswidget_list tags=”ccnp-security”]

[/tab]

[tab name=’FAQ’]

 

[faq faq_topic=”ccnp-security”]

[/tab]

[tab name=’Cijena’]

 

Uplatitelj Jednokratno Uplata na rate
Tvrtka 9.760,00 kn 3 rate (3×3.900,00 kn)
Osobno 8.400,00 kn 3 rate (3×3.360,00 kn)
Student 7.400,00 kn 3 rate (3×2.960,00 kn)
Student TVZ 6.800,00 kn 3 rate (3×2.720,00 kn)
 NASTAVAK EDUKACIJE (završen CCNA Security)
Uplatitelj Jednokratno Uplata na rate
 Tvrtka 5.760,00 kn  2 rate (2×3.460,00 kn)
 Osobno 4.800,00 kn  2 rate (2×2.880,00 kn)
Student 4.200,00 kn 2 rate (2×2.520,00 kn)
Student TVZ 3.800,00 kn  2 rate (2×2.280,00 kn)
Program edukacije oslobođen je plaćanja PDV-a po članku 39, stavku 1 Zakona o PDV-u i članku 58 Pravilnika o PDV-u.
Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.
Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/tab]

[tab name=’Prijave’]
[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”ccnp-security”]

Za sve upite, molimo, obratite nam se na e-mail adresu: prijava@netakademija.com

[/tab]

[end_tabset]