Centar izvrsnosti

Centar izvrsnosti nastao je iz učestalih upita poslodavaca za preporuku naših kvalitetnih polaznika, a sama usluga Centra izvrsnosti podrazumijeva testiranje kandidata u određenom području kroz online sustav, provjeravajući njegovo iskustvo, sposobnost uočavanja i rješavanja problema.

 

Samo kandidatima koji u potpunosti riješe zadatke u zadanom roku, izdaje se Potvrda izvrsnosti kojom, na taj način, ističu i potvrđuju svoju vrijednost na izabranom području tehnologija.

 

Cjelokupno testiranje osmišljeno je od strane stručnjaka NetAkademije, s naglaskom na  praktičan rad, simulirajući kroz zadatke stvarno okruženje, a sastoji iz dva dijela: rješavanje scenarija u MOODLE sustavu, čime se provjerava sposobnost uočavanja i rješavanja problema (opisni odgovori na pitanja) te rješavanje praktičnog zadatka u simuliranom stvarnom okruženju.

 

Usluge Centra izvrsnosti su dostupne za sve tvrtke koje žele provjeriti razinu znanja potencijalnih zaposlenika, za sve kandidate koji žele pri zapošljavanju imati potvrdu svojih tehničkih vještina te za kandidate koji žele provjeriti svoje znanje prije izlaska na certifikacijski ispit.

 

U pilot projektu počinjemo sa CCNA područjem.

Testiranje se odvija po materijalima izrađenim od strane CCNA stručnjaka, a sastoji se od praktičnog zadatka konfiguracije uređaja (PC, router, switch) i on line testa u kojem se demonstrira sposobnost troubleshoot-inga (TCP/IP model, IP stack, routing protokoli i sl.).

 

Po uspješno odrađenim zadacima, kandidati dobivaju potvrdu Centra izvrsnosti što će im dati mogućnost izdvajanja po kvaliteti u masi CCNA stručnjaka te tako dati prednost u potrazi za poslom i drugim područjima profesionalnog razvoja.

 

Prezentacija rezultata pilot projekta se može vidjeti ovdje.

logo_new