Centar za karijerno savjetovanje NetAkademije

Centar za karijerno savjetovanje NetAkademije

24 listopada, 2012

Budući da puko obrazovanje nije dostatno pri zapošljavanju, odlučili smo osnovati Centar za karijerno savjetovanje kojim svojim polaznicima i studentima TVZ-a nastojimo pomoći pri ostvarivanju karijere na području informacijskih tehnologija.

Rad Centra održavat će se kroz interaktivnu razmjenu informacija otvorenim mjesečnim, predavanjima i radionicama, aktivnim sudjelovanjem u interesnim grupama (Linkedin NetAkademija Alumni), te specijaliziranim stručnim radionicama za manji broj polaznika.

Mjesečna okupljanja održavat će se svake prve srijede u mjesecu, a prvo, inicijalno okupljanje održat će se 7. studenog 2012. u Maloj dvorani Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Konavoska 2, od 18,30 do 20,00 sati.

Rasprava i savjetovanje pod nazivom “Koje stručnjake hrvatski IT poslodavci zapošljavaju u 2012? Jeste li to vi? A, bi li ’tili bit?! govorit će o konkretnim potrebama hrvatske IT industrije u 2012. godini i poželjnim IT specijalnostima, te kako ih postići.

„Tribina je vaš medij, mjesto okupljanja i razmjene informacija i Vi ste ti koji određujete i sadržaj i način. Moje je da vam iz bogatog iskustva predložim najbolje prakse i pomognem provesti zamisli u djelo“, ističe Vjeran Bušelić, voditelj Centra, pozivajući zainteresirane da se odazovu u što većem broju jer je upravo prva tribina namijenjena dogovoru o budućim temama i formama budućih druženja i „soft-skills“ radionica u pripremi.