Centar za karijerno savjetovanje

Centar za karijerno savjetovanje NetAkademije Tehničkog veleučilišta u Zagrebu pruža usluge karijernog informiranja, usmjeravanja i savjetovanja u području informatičke industrije na području tržišta rada Republike Hrvatske.

 

Usluge se svode na interaktivnu razmjenu informacija otvorenim predavanjima i radionicama, aktivnim sudjelovanjem u interesnim grupama (Linkedin NetAkademija Alumni), te specijaliziranim stručnim radionicama za manji broj polaznika. Za registrirane korisnike moguće su i osobne konzultacije.

 

Program je namijenjen aktivnim, ali i bivšim polaznici NetAkademije, a mogu se uključiti i studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu koji razmišljaju o karijeri u informatičkoj industriji.

 

Pristupanje programu uključuje registraciju u bazu Centra za karijerno savjetovanje NetAkademije Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, uz obavezno profiliranje i mogućnost pohrane CV-a radi aktivnog traženja posla u struci.

Centar za karijerno savjetovanje vodi Vjeran Bušelić, ugledni informatički stručnjak i predavač koji zahvaljujući svojoj tridesetogodišnjoj karijeri ima izvrstan uvid u IT tehnologije i tržište rada u Hrvatskoj.

OSNIVATELJ

Tehničko veleučilište u Zagrebu

VODITELJ

Vjeran Bušelić

MJESEČNA TRIBINA

pogledajte najnovije vijesti

VIJESTI

pogledajte najnovije vijesti

„We don’t get a chance to do that many things, and every one should be really excellent. Because this is our life. Life is brief, and then you die, you know?

 

And we’ve all chosen to do this with our lives. So it better be damn good. It better be worth it. Be a yardstick of quality.“

Steve Jobs

ZAPOŠLJAVANJE

pogledajte najnovije vijesti