Dan otvorenih vrata KiRT zavoda

Dan otvorenih vrata KiRT zavoda

9 rujna, 2013

Povodom nadolazećih upisa zavod za Komunikacijsku i računalnu tehniku, skraćeno KiRT, otvara svoja vrata 18.9.2013. svim zainteresiranim posjetiocima.

Iako je primarno namijenjena studentima elektrotehnike koji nakon prve, opće godine biraju svoj smjer, manifestacija je otvorena za sve zainteresirane studente, suradnike, namjernike, ali i slučajne prolaznike.

Tijekom jednodnevnog događanja zavod će otvoriti svoje laboratorije kako bi se posjetitelji pobliže upoznali s opremom, područjem i radom zavoda. Uz brojne nagrade, predavanja te druženje sa zaposlenicima, posjetitelji će moći naći odgovore na razna pitanja iz područja komunikacijske i računalne tehnike, saznati tko su (bili) William “Bill” Yeager, Claude Elwood Shannon i drugi po kojima imena nose spomenuti laboratoriji.

A da studenti donesu informiranu odluku prije upisa pobrinut će se i brojni predavači iz poznatih tvrtki koji će svaki na svoj način, iz prve ruke, približiti svoj svijet i područje ekspertize, nudeći im mogućnost da nakratko „škicnu“ u svoje buduće karijere.

Program događanja i više informacije potražite na stranicama Zavoda.