Studenti, definirajte svoj uspjeh

Studenti, definirajte svoj uspjeh

19 rujna, 2013

U moderno vrijeme stalne dostupnosti te sve većeg razvoja komunikacijske tehnologije i granice privatno-poslovno se gube. Radno vrijeme više ne mora bit od 9 do 5, s najmilijima možemo chatati i za vrijeme čekanja na ispit, poslovnog sastanka i sl.

No, uz sve prednosti umreženog svijeta, javlja se i poneki nedostatak. Teže se koncentriramo u stalnim prekidima mailova, SMS-ova, FB frendova; sve je više informacija koje nastojimo „pohvatati“, kao mogućnosti koje želimo ugrabiti.

Pa, čini se da ni definicija uspjeha, koji više nije rezerviran samo za starije menadžere u odijelima, nije ista! Danas uspijevaju već i prištavi momci s petljom.

Vani je vrli novi svijet i potrebno je puno više od pukog preživljavanja. Tzv. „meke“, organizacijske i neke druge vještine „s ulice“ koji put će biti korisnije od raznih programskih kodova ili algoritama.

Upravo na takve zakonitosti suvremenog vremena upozorava i DEF-U (Definiraj svoj uspjeh), serija predavanja o samoorganizaciji za studente.

Prva „epizoda“ zakazana je 25. rujna 2013. u Maloj dvorani Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Konavoska 2 i namijenjena je prvenstveno upoznavanju studenta s osnovnim načelima organizacije, motivacije i samodiscipline.

S početkom u 17 sati, rujansko događanje prati bogati program koji možete pronaći na stranicama DEF-U, a oni koji nisu u mogućnosti pridružiti im se fizički na spomenutoj adresi, organizatori su pripremili i live streaming.

Rezervirajte svoje sudjelovanje.