Dobrodošli u Cisco mjesec

Dobrodošli u Cisco mjesec

2 travnja, 2013

Nakon tri mjeseca posvećena raznim drugim tehnologijama, konačno smo došli do onih koje su nas proslavile – mrežnih tehnologija.

Još uvijek pod dojmom osvojenog priznanja za provođenje CCNP programa, koje slavimo velikim popustima na CCNP akademiju, ni druge Cisco programe nismo željeli zapostaviti.

Zato smo tijekom travnja odlučili sniziti cijene Cisco CCNA akademija – CCNA Exploration i CCNA Security. Bilo da popuste iskoristite za termine u travnju ili listopadu, veselimo se našem druženju.

O Cisco akademiji vjerojatno mnogo i već znate. To je program obrazovanja na području mrežnih tehnologija nastao tijekom 1997. godine, koji je pokrenula i potpomaže tvrtka Cisco Systems. Pokrenut prvotno za potrebe održavanja donirane mrežne opreme, program je preko uputa i kratkih tečajeva, izrastao u formalni sustav obrazovanja koji se provodi u otprilike 9 000 lokalnih akademija u više od 165 zemalja svijeta.

Program edukacija namijenjen je učenicima i studentima koji žele produbiti svoja znanja i steći više praktičnog iskustva u području računalnih mreža od onog koje nudi postojeći sustav naobrazbe te završenim programom omogućiti si lakše zapošljavanje.

Cisco sustav obrazovanja može se, također, primijeniti i kao program prekvalifikacije jer daje kandidate osposobljene za projektiranje, uspostavu i održavanje računalnih mreža kakve su potrebne školama, fakultetima, velikim i malim tvrtkama iz svih područja djelatnosti.