Dođite i poslušajte TVZ Mc2 Partnerska predavanja i savjete #4

Dođite i poslušajte TVZ Mc2 Partnerska predavanja i savjete #4

9 ožujka, 2015

Učite od najboljih i najuspješnijih!

U srijedu, 11. ožujka 2015., u 18:30 sati, u Maloj dvorani Tehničkog veleučilišta u Zagrebu na adresi Konavoska 2, predavanja će održati Slaven Mišak i Vedran Vučetić iz tvrtke SPAN te Tomislav Gligora iz tvrtke megatrend poslovna rješenja.

1. Slaven Mišak i Vedran Vučetić SPAN: „Vidiš, na to nismo mislili“

Mobilne aplikacije su rijetko kada samostalne. Većina ih koristi neke cloud servise. Što sve treba uzeti u obzir prilikom dizajna „backenda“? Na koji način se povezuju mobilne aplikacije? Kako povezati sve komponente sustava? Sve to su samo neka, jednostavna i osnovna pitanja koja se nameću kako ozbiljnije shvaćate cijeli posao.

Slaven i Vedran će, uz vašu pomoć, kroz otvorenu diskusiju dizajnirati jedan cjelokupan sustav „od nule“ i razotkriti vam najčešće zamke na koje možete naići putem.

2. Tomislav Gligora, megatrend poslovna rješenja: BI on Mobile

Četiri sile koje obilježavaju ovo desetljeće su Cloud, Big Data, Social i Mobile. Možda ste se baš zato i zainteresirali za razvoj mobilnih aplikacija, a poslodavci za vas!

Iz iskusnog korporativnog svijeta poslovnih rješenja, Tomislav će vam povezati dva velika svjetska trenda – Business Intelligence i Mobile. Njihova specijalnost je poslovna inteligencija, ali možda trebaju i mobile developere? Dođite i saznajte!

Predavanja su otvorenog karaktera, pozvani su svi studenti, asistenti i profesori, ne samo natjecatelji!