Dođite na TVZ Mc2 Partnerska predavanja i savjete #2

Dođite na TVZ Mc2 Partnerska predavanja i savjete #2

4 veljače, 2015

Učite od najboljih i najuspješnijih!

U četvrtak, 5.veljače 2015. u 18:30 predavanje #2 će održati vjerojatno dva najveća imena današnje internet scene – Tomislav Car, Infinum,  i Davor Runje, Drap.

Predavanja su otvorenog karaktera, mogu pristupiti i oni koji se nisu prijavili na natjecanje!

Tomislav Car, Infinum: “Apples vs Robots: Real life differences between iOS and Android development”

Tvrtka Infinum bavi se razvojem web i mobilnih aplikacija. Izrađuju aplikacije po narudžbi, a neki od njihovih najvećih klijenata su Erste, Vip i HAK. Prošle godine Infinum se našao na Deloitteovom popisu kao 9. najbrže rastuća IT tvrtka u regiji.

Tomislav Car, direktor tvrtke Infinum pričat će o njihovom iskustvu s radom na Android i iOS aplikacijama. Studenti će imati priliku dobiti odgovor na pitanje “Da li razvijati za Android ili iPhone i koje su konkretne razlike?”. Ako niste sigurni koju platformu odabrati za razvoj ovo predavanje pokazat će vam koje izazove morate savladati kako bi razvijali Android, odnosno iOS Aplikacije.

 Davor Runje, Drap: “Kako i zašto napraviti uspješnu crowdfunding kampanju“

Drap je digitalna agencija iz Zagreba poznata po brojnim nagrađivanim kampanjama uključujući i izbor među 18 najboljih digitalnih kampanja u 2014. u svijetu po IAB-u.

Crowdfunding platforme kao što su Kickstarter i Indiegogo su popularan način za pokretanje startupa. Osim novca, one pružaju dokaz da postoji tržište za vaš proizvod ili uslugu, privlačeći daljnje investicije i medijski pokrivenost. Na primjeru uspješne kampanje BabyWatcha, studenti će saznati kako napraviti uspješnu kampanju i koje sve mogućnosti takva kampanja može otvoriti.