Drupal Balkan Summit – Zagreb 2012

Drupal Balkan Summit – Zagreb 2012

6 prosinca, 2012

Ovog vikenda, 8. i 9. prosinca 2012., Zagreb će ugostiti treći po redu Drupal Balkan Summit – regionalnu konferenciju koja okuplja Drupal i Open Source entuzijaste i sve one koje žele naučiti nešto više o samom Drupalu i Open Source web tehnologijama.

Konferencija se održava dva puta godišnje u organizaciji Drupal zajednica iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije te putuje kroz regiju, a u Zagrebu će se usidriti u prostorijama Hrvatske gospodarske komore na Novoj cesti 7.

Cilj konferencije je pružiti sudionicima uvid u raznolik spektar tehnika izgradnje web stranica i aplikacija u CMS sustavu Drupal.

Kroz druženje, razmjenu vještina i predavanja čije teme sežu od razvoja programskog koda, sigurnosti, dizajna, do uspješnih modela poslovnih strategija bit će moguće steći nove vještine i usvojiti najbolje prakse primjenjive u svakodnevnom radu.

Iako je konferencija fokusirana na zajednice iz regije čiji jezici se mogu međusobno razumjeti, predavanja će prvi dan biti isključivo na engleskom jeziku zbog sudionika i predavača iz Slovenije, Mađarske i Austrije.

Kako biste sudjelovali na Drupal Balkan Summitu potrebno je unaprijed kupiti ulaznicu preko entrio.hr online sustava za prodaju karata. Cijena ulaznice je 75 kn, a njenom kupnjom podržavate organizaciju konferencije, te razvoj Drupala i njegove zajednice, a za uzvrat dobivate kartu za događaj, ručak te prigodnu majicu.

Ostale informacije o konferenciji potražite na web stranici drupalbalkansummit.org.