CCDA

Umreženo društvo pojam je kojim se sve više opisuje suvremeno vrijeme, nastojeći izraziti zavisnost svakodnevice o tehnologijama i sve veću važnost informacije.

Masovna produkcija informacija,  njihov brzi transfer te dostupnost uvijek i svugdje glavne su karakteristike informacijskog doba. A preduvjet je upravo – mreža.

S razvojem tehnologije, novim metodama i opremom, napreduju i potrebe ljudskih potencijala.

CCDA program pruža napredne vještine i znanja potrebne za projektiranje računalnih mreža potrebne za dizajniranje LAN , WAN te VoIP mrežnih okruženja.

Glavne prednosti

Idealan za polaznike koji su već upoznati s Cisco mrežama i sustavima, program daje detaljniji uvid u mrežne sustave, nudeći razna sigurnosna i realizacijska rješenja.

CCDA certificirani profesionalci mogu dizajnirati mrežne infrastrukture i usluge za sve poslovne subjekte i organizacije, neovisno o veličini.

Cilj programa

Sadržaj edukacije uključuje dizajn malih mreža, podatkovnog centra, glasovnih i bežičnih mreža, kao i postavki sigurnosti s ciljem što efikasnijih performansi, skalabilnosti i dostupnosti mreže.

Metodologija

U nastavi se koriste multimedijalni materijali uz intenzivnu interakciju kroz predavanja i laboratorijske vježbe.

Uvijeti

CCDA program je dizajnerski orijentiran program za koji su potrebna temeljna znanja o mrežnim tehnologijama te je poželjno da polaznici prethodno završe CCNA program Cisco akademije ili da polože CCNA certifikat.

Sadržaj

  • Metode dizajniranja mreža
  •   Poznavanje strukture mreže
  •   LAN dizajn
  •   Dizajn adresnog prostora i usmjerničkih protokola
  •   Dizajn sigurnosnih postavki
  •   Osnove VoIP dizajna
  •   Osnove dizajna bežičnih mreža

Datum početka

U pripremi

Informacije o tečaju

Hrvatski jezik

Pristup za invalide

Instruktor

Ime Prezime