Go BYOD

Go BYOD

3 ožujka, 2014

Sve svoje sa sobom nosim, latinska izreka i poruka filozofa Bionta, jednog od sedam grčkih mudraca, svojim sugrađanima koji su, nakon što je Kirova vojska ugrozila njegov grad, bježali iz grada sa svojim bogatstvom i čudili se što filozof odlazi s njima bez ičega, želeći im poručiti kako je čovjekovo pravo bogatstvo u znanju i mudrosti upravo je idealni primjer novog trenda i naše nove edukacije – BYOD.

U vrijeme rastućih kolaboracijskih i virtualizacijskih tehnologija Bring-your-own-device iliti donesi-svoj-vlastiti-uređaj novi je, razvikani trend u poslovanju kojim zaposlenici donose svoje uređaje za poslovne potrebe i spajaju se na mrežu koju osigurava poslodavac.

BYOD je tako,  prije svega, pitanje sigurnosti mreže. Kako se poslodavci mogu zaštititi i kako ispravno postaviti takvu mrežu, moguće je naučiti na našoj novoj edukaciji – BYOD smart solution.

Prijave traju do 29. travnja 2014., kada i tečaj počinje, a nudimo vam 20% popusta na jednokratno, osobno plaćanje s promotivnim kodom: go-byod.

Kako ekonomska kriza ne posustaje već petu godinu, očekuju se daljnje uštede u gospodarstvu. BYOD je idealan za „rezove“ malih i srednjih, ali i velikih tvrtki. Budite među prvima U Hrvatskoj koji su prepoznali ovaj trend i iskoristili ga.