Java mjesec na NetAkademiji

Java mjesec na NetAkademiji

1 veljače, 2013

Veljača, samo korak do proljeća, uvijek je fašnički vesela i, u narodu, prevrtljiva.

Ipak, nekog reda mora biti te smo odlučno zaključili da joj damo sigurni potporanj, štaku koju smo našli u – Javi. Svemoguća, sigurna i pouzdana te nas sigurno neće razočarati.

I baš kao što poglavari fašničkih gradova ključeve predaju u to ime nastalim republikama, tako i mi na NetAkademiji ključeve u veljači predajemo Javi.

Tijekom mjeseca obasut ćemo vas raznim slatkišima – popustima, zamaskiranim u pokoju akciju, priredit ćemo vam povorku tekstova i članaka na temu,  diskutirati, raspravljati…

Pa krenimo sa slatkim dijelom.

OOP edukaciju snizili smo 20% na jednokratno osobno plaćanje te smo nezaposlenima spustili cijenu za 10%. Savladate li uspješno OOP za vas smo pripremili i dvije naprednije akademije: Napredna java i Android akademija. I tu nismo šparali. Za naprednu javu odlučili smo sniziti cijene u svima kategorijama dok smo za Android akademiju copy-pastali uvjete iz OOP-a.

Želite li pak samo kratko upoznati osnove Android aplikacija predlažemo da iskoristite vikend akciju od 1. do 3. veljače na Android radionicu koja kreće već u ponedjeljak.

Pratite nas jer sniženja i akcije tek su počele.