JavaCro'13

JavaCro'13

3 lipnja, 2013

Druga međunarodna Java konferencija u Hrvatskoj JavaCro ’13 održat će se od 3. do 5. lipnja 2013. u Tuhelju. Organizatori su za ta 3 dana okupili više od 50 predavanja koja će se održati u 3 dvorane, a očekuje se više od 300 sudionika.

NetAkademija kao edukacijski pokrovitelj ove konferencije, podupirući rad udruge Hujak i HrOug te razvoj cijele Java zajednice u Hrvatskoj, ne samo da svim sudionicima konferencije nudi povoljnije cijene svojih Java edukacija, već osigurava i jednu od dnevnih glavnih nagrada – besplatno sudjelovanje u jesenskoj Android akademiji.

Tijekom sva tri dana konferencije, brojnim predavanjima iz raznih područja vezanih uz Java programski jezik, prisustvovat će i naš tim Java instruktora: Milan Draganić, voditelj edukacije Java programiranja i mobilnog računarstva, Juraj Brana i Tomislav Novak, Java i Android instruktori te Marijan Matić, instruktor Napredne Jave koji će ovom prilikom održati i predavanje. U 30 minuta Marijan će sudionicima predstaviti Modelio – open source alat za modeliranje zasnovan na eclipse platformi.

Sigurni smo da će nova znanja stečena na JavaCro ’13 konferenciji, naši Java instruktori brzo uklopiti u programe edukacija na zadovoljstvo svih NetAkademija polaznika :), dok samu atmosferu konferencije možete osjetiti i na našim slikama.