Kanban u projektima održavanja

Kanban u projektima održavanja

12 prosinca, 2013

[tab name=’Prednosti’]

 

Kanban metoda je nastala na temeljima tzv Lean razmišljanja koje je nastalo u Toyoti. Upravo Lean poslovna filozofija je najzaslužnija za poslovni uzlet japanske industrije. Kanban, kao dio te filozofije, pronašao je svoju primjenu i u razvoju softvera i na tom polju zadnjih nekoliko godinadoživljava pravi procvat. Uz Scrum, Kanban je danas najpoznatija metoda za agilno upravljanje procesima. Ne zahtijeva promjenu postojeće organizacije, pa se stoga općenito smatra da je njegova primjena jednostavnija, no i dalje zadržava svoju učinkovitost.

Cilj programa

Ukoliko imate timove ili odjele koji obavljaju poslove na više proizvoda, bave se održavanjem i sl., odličan ste kandidat za primjenu Kanban metode. Primjenom Kanbana možete uvesti red u takve dijelove svoje organizacije, rasteretiti pojedince i povećati njihovu učinkovitost, ravnomjerno raspodijeliti posao i povećati “vidljivost” procesa. Kao rezultat tih promjena doći će do povećanja efikasnosti organizacije.

Primjena Kanbana osobito je učinkovita na projektima ili proizvodima koji su u fazi održavanja i općenito na procesima koji zahtijevaju prilagodbu izrazito brzom ritmu promjena.

 

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 
Trajanje

Program se provodi kroz jedan dan (8 sati).

 
Sadržaj

● kako je sve počelo: Toyota production system

● što je Lean thinking

● Što je Kanban i kako se primjenjuje

● primjeri upotrebe Kanban ploča

● praktična radionica primjene Kanbana

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]
Nema preduvjeta za upisivanje ovog tečaja.

 

[/tab]

 

[tab name=’Cijena’]

 

Cijena programa iznosi 2.000,00 kn* plativo jednokratno**.

* Program edukacije oslobođen je plaćanja PDV-a po članku 39, stavku 1 Zakona o PDV-u i članku 58 Pravilnika o PDV-u.
**Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta.

Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.

[/tab]

[tab name=’Prijave’]
Prijavite se za tečaj na našim stranicama Centra za cjeloživotno obrazovanje.

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”projekti-kanban”]

[/tab]

[end_tabset]