Landing page radionica

Landing page radionica

10 rujna, 2012

[tab name=’Prednosti’]

 

Općenito

Istraživanja pokazuju da dnevno primamo pet puta više informacija nego 1986. godine. Zahvaljujući razvoju interneta, televiziji i mobilnim telefonima svakodnevno „bombardirani“ smo podacima koji su ekvivalentni zbroju informacija objavljenih u 174 novinska lista, dok sami proizvedemo informacija, kroz e-mail, društvene mreže i SMS, dovoljno za šest novina.

Zbog te siline informacija, često od „šume ne vidimo drvo“ i kojiput ne nalazimo informacije koje nas stvarno zanimaju. Landing Page ili odredišne stranice internet posjetiteljima nude konkretnu poruku i relevantan sadržaj, smanjujući njegovo „lutanje“.

Ovisno o svrsi stranice, ona poziva na određenu akciju – kupnju proizvoda ili usluge, pretplatu na newsletter, informacije o radim popustima, prijavu u bazu korisnika itd. Kao snažan marketinški alat, odredišne stranice koriste se prilikom promocije proizvoda i usluga na specijaliziranim stranicama, raznim katalozima, ali najviše prilikom oglašavanja na Google tražilici.

Kako ih napraviti, optimizirati i povezati s Google alatima, obrađuje naša radionica Landing Pages.


Cilj programa

Radionica je namijenjena svima koji žele saznati nešto više o mogućnostima oglašavanja na internetu, upoznajući se s tehnikama kroz Hands-On-Labs vježbe. Polaznici uče koristiti alate i primijeniti navedene strategije kod izrade vlastitih Landing Page stranica, povezati ih s Google AdWords i Analytics aplikacijama te optimizirati za tražilice. Kroz praktične vježbe savladava se i kreativno razmišljanje koristeći SEO, PPC strategije za povećavanje učinkovitost internetskih kampanja.

 

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 

Trajanje

Ukupno trajanje radionice je 16 školskih sati, podijeljenih u dva tjedna termina po 8 školskih sati.


Moduli

Modul 1: SEO (Search Engine Optimization)
Modul 2: Odredišna stranica (Landing Page)
Modul 3: PPC (Pay-Per-Click)
Modul 4: Praktične vježbe (Hands-On-Labs)

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]

 

Od polaznika se očekuje osnovno poznavanje HTML-a i rada u CMS-u radi lakšeg praćenja nastave.

[/tab]

[tab name=’Certifikat’]

 

Završetkom same radionice polaznici dobivaju potvrdu o pohađanju.

Landing Page radionica je dio šireg područja edukacije o internet marketingu. Završetkom ove i SEO radionice polaznici stječu znanja potrebna za polaganje Google certifikat iz oglašavanja na internetu (Google Adwords certifikat).

[/tab]

[tab name=’Cijena’]

 

Uplatitelj Jednokratno Uplata na rate
Tvrtka 1.500,00 kn
/
Osobno 1.250,00 kn /
Program edukacije oslobođen je plaćanja PDV-a po članku 39, stavku 1 Zakona o PDV-u i članku 58 Pravilnika o PDV-u.
Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.
Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta.

[/tab]

[tab name=’Prijave’]

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”landing-page”]

[/tab]

[end_tabset]