Lantea grupa i Hot Soup traže TVZ-ovce

Lantea grupa i Hot Soup traže TVZ-ovce

3 veljače, 2014

1. Karijera u području baza podataka, poslovne inteligencije.

Traži se više motiviranih djelatnika m/ž (voditelji i/ili članovi tima) različitih profila:

– prvostupnik/specijalist/apsolvent, smjer nije važan

– poznavanje SQL, PL/SQL

– vladanje osnovama relacijskog modela podataka

Prednost/tehnički aspekt:

– poznavanje Oracle baze, poznavanje Oracle Forms5/6 okruženja, poznavanje Oracle Designer 2.12 okruženja, poznavanje Magic UniPaaS okruženja, poznavanje Oracle Discoverer/Web Discoverer/OBI okruženja.

Prednost/business aspekt:

– iskustvo u heterogenom business okruženju, poznavanje poslovnih procesa robno/financijsko poslovanje.

Odlično mjesto za stjecanje iskustva posebno u business okruženju veleprodaje/maloprodaje, proizvodnja u tekstilu uz izvještajni sustav u kontroliranom okruženju.

Javiti se ili direktno na g. Leo Mršić, leo.mrsic@lanteagrupa.hr , a za preporuku TVZ Netakademmije kontakirati vbuselic@tvz.hr .

 

2. Web developer – studentski posao, izvrsne perspektive

Mali razvojni tim, sastavljen od profesionalaca s višegodišnjim iskustvom u razvoju softvera, za različite grane ljudskih djelatnosti. Trenutno smo u misiji izgradnje web aplikacije koja će iz temelja promijeniti način na koji učimo.

Tražimo:

studenta/icu, za poziciju developera web aplikacija, koji će se pridružiti našem malom razvojnom timu.

Kao web developer pomoći ćete definiranju i implementaciji web aplikacije koji će spojiti učenje (booring :-)) sa gamingom (yupii!!!). Naš je kompletan razvoj temeljen na Python programskom jeziku, pa tražimo osobu koja govori ovaj jezik na backendu dok na fontendu pričamo HTML, CSS i JavaScript.. Od biblioteka koje ćesto spominjemo tu su SQLAlchemy i Pyramid na backendu te jQuery i Bootstrap na frontendu.

Kod odabira prednost će imati studenti/ice koje iza sebe već imaju web projekata u ovom ili nekom drugom jeziku (Ruby, PHP).

Prednost ćemo također dati studentima/cama koji imaju iskustva u radu s nekim od alata za upravljanje verzijama koda (Subversion, CVS, Mercurial, GIT).

Nudimo mogućnost da aktivno sudjelujete u našim trenutnim i budućim projektima, da nam pomognete implementirati revolucionarni sustav za učenje na kojem trenutno radimo  i da za to budete adekvatno nagrađeni. Novčano, naravno. Nudimo također mogućnost stalnog radnog mjesta po završetku fakulteta.

 

Kako do posla?

Na email jobs@hot-soup.com pošaljite svoj CV s listom svih projekata koje ste do sada eventualno odradili. Nije nužno da su ti projekti zaista zaživjeli, možda ste radili neki interesantan projekt na faxu ili u slobodno vrijeme. Na temelju vašeg CVa i referentnih radova, odabrati ćemo nekoliko kandidata koji će dobiti testni zadatak.

Ovaj zadatak pomoći će nam da vidimo kako razmišljate i kako pristupate rješavanju problema koji se pred Vas stavljaju. Po evaluaciji pristiglih rješenja, kontaktirat ćemo vas da se nađemo na kavi i popričamo, pa da vidimo da li ima kemije. I to bi bilo ukratko to.