LibreOffice

LibreOffice

11 lipnja, 2014

[tab name=’Prednosti’]

 

LibreOffice je programski paket namijenjen uredskoj obradi podataka. Kompatibilan je s mnoštvom drugih programskih paketa poput Microsoft Officea, te je dostupan na nekoliko platformi.

I što je najbolje – potpuno je besplatan.

Dio državnih institucija  i korporacija u cijelom svijetu pa tako i u EU prešao je na OpenSource programsku  platformu, tako da će potražnja za ljudima koji su osposobljeni za rad u LibreOffice-u ( ili Apache OpenOffice-u) u skoroj budućnosti biti sve veća.


Cilj programa

Uz želju da se prezentacije ideje Open Source projekta te prednosti korištenja takvog software-a, polaznici će naučiti koristiti LibreOffice (ili Apache OpenOffice) paket za svakodnevne potrebe, kao i način slanja i primanja dokumenata prema i od Windows okoline, te kako se PC sa Linux OS-om može integrirati u Windows mrežu

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 

Trajanje

Program se izvodi u tri modula ukupne satnice 77 sati (25+31+21).

 

Sadržaj

 

Modul 1                           

  • Linux OS
  • LibreOffice Writer (uređivanje teksta)

Modul 2

  • Linux OS
  • LibreOffice Calc (tablični kalkulator)

Modul 3

  • Linux OS
  • LibreOffice Impress (prezentacije)

 

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]
Osnove korištenja računala u grafičkom korisničkom okruženju.

Osnovna znanja o vrstama podataka te njihovom prikazu u računalu.

Prvi dio predavanja treba pokriti osnove Linux OS-a, a tek onda se može obrađivati pakete LibreOffice.

 

 

[/tab]

[tab name=’Certifikat’]
Za dokaz o znanju korištenja informacijske tehnologije u Europi se polaže ECDL ispit te se studenti mogu certificirati za rad u OpenSource okruženju, koji vrijedi u EU.

 

[/tab]

 

[tab name=’Cijena’]

 

Cijena svakog pojedinog modula je 2.500,00 kn + PDV.

Ukupna cijena programa je 7.500,00 kn (3 x 2.500,00 kn) + PDV. Za jednokratno plaćanje cjelokupnog programa odobravamo popust od 10% (6.750,00 kn) + PDV.

__

Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.

Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta

 

[/tab]

[tab name=’Prijave’]

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”libre-office”]

[/tab]

[end_tabset]