Lipanjska tribina – raj za developere

Lipanjska tribina – raj za developere

31 svibnja, 2013

Nakon velikog interesa studenata i aktivnog sudjelovanja u razvoju mobilnih aplikacija, da zaokružimo njihovo karijerno usavršavanje posvećujemo im i cijelu lipanjsku Tribinu.

Tribina se u održava u redovnom terminu, prva srijeda u mjesecu – 5. lipnja 2013. u 18:30 Mala dvorana TVZ-a, Konavoska 2 i posvećena je svim developerima.

Iz programa je razvidno kako se trebate i stručno usavršavati (gosti će vam reći u kojem smjeru) ali i da postoji stalna potreba za mladim kvalitetnim programerima.

Za temu usavršavanja smo pripremili Java tehnologije. Novo formirana TVZ Studentska User Grupa će vam ispričati što se danas traži na tržištu i kako ćete to radom u grupi naučiti, a kolega Goran Gerbus, naš asistent će vam dočarati koje se sve Java tehnologije i na koji način koriste u projektima APIS IT-a.

Za PHP-aše imamo sjajnu ponudu. Ivo Lukač, Netgenov suosnivač i direktor će predstaviti novosti u razvoju eZ Publish CMS-a i pozvati jednog studenta da se priključi međunarodnom razvojnom ljetnom kampu http://ezsummercamp.com/program.

A onima koji žele raditi obratit će se kolege Hrvoje Zlatar, minus5 d.o.o. i Ivan Karačić, UX Passion i pojasniti što njihove firme rade (kao da ne znate :)) i kakve ljude trebaju.

Razmislite o svojoj developerskoj karijeri, dođite, odlučite se, a oni koji već znaju neka ponesu i radne knjižice 🙂

Program:

1. „Izvještaj s JavaCro’13 konferencije“, Ivan Kocijan, TVZ Student Java User Group (10 min)

2. „Korištenje Java tehnologija i iskustva iz primjene u poslovnim projektima APIS IT-a“, Goran Gerbus, APIS IT (20 min)

3. „Razvoj i korištenje eZ Publish CMS platforme“, Ivo Lukač, Netgen, (30 min)

4. „Tražimo ljude. Evo što radimo i nudimo“, Hrvoje Zlatar, minus5 d.o.o. i Ivan Karačić, UX Passion (po 10 min)