Mjesečna tribina IT Governance

Mjesečna tribina IT Governance

28 listopada, 2016

Mjesečna tribina Centra za karijerno savjetovanje – Personal Governance

četvrtak 3.11. 2016. u 18:30, Mala dvorana TVZ-a, Konavoska 2

 

 

Personal Governance je nepostojeći termin, moja izmišljotina kako bi privukao vašu pažnju, a značio bi osobno upravljanje – profesionalnom karijerom. Zadatak karijernog savjetnika je osvijestiti vam potrebu za proaktivnim odnosom u traženju vlastitog profesionalnog puta. Nuditi vam prilike za razgovor s ljudima iz poslovnog okruženja, koji upravo traže mlade ljude za praksu, studentske ili stalne poslove. Sve što možete raditi uz studij, a iznimno je korisno za osobni razvoj.

I dovoditi eksperte, konkretne ljude da vam ukažu i na svoj put i prilike koje vidi/preporuča. Na ovu tribinu dolazi iz Frankfurta:

 

IT Governance – 45 min

Dolazi kolega Dubravko Narandžić koji je počeo još nedavno baš poput mnogih od Vas, a danas je IT Governance Expert, Europske središnje banke iz Frankfurta. I predstavit će vam „Što je IT Governance (upravljanje informacijskim tehnologijama u organizaciji) kroz primjere u praksi“ i ponuditi osobnu pomoć i savjete ukoliko se odlučite prijaviti za praksu (Internship), graduate program ili posao u ECB. Natječaj je otvoren do 28.1., na prvi pogled je zastrašujući, ali uz insiderska pojašnjenja i savjete izuzetna je prilika za sve vas koje zanima korporativna IT karijera.

 

Poslovi, prakse, teme za završne radove – 45 min

U drugom dijelu dolaze nam predstavnici uglednih tvrtki Altima, degordian, Hrvatski Telekom, Proteron i Verso koje će kratko predstaviti svoje glavne poslovne aktivnosti (da ne morate Googlati sami) i popričati s vama o konkretnim mogućnostima studentskog angažmana. I naravno pomoći vam da uskladite svoje interese studiranja s njihovom poslovnom kulturom.

 

Za više informacija i kontakata prema drugim poslodavcima, kontaktirajte me, najbolje direktno na tribini

 

Vjeran Bušelić, viši predavač

Voditelj IT karijernog savjetovanja

Tehničko veleučilište u Zagrebu

Vrbik 8, Zagreb

 

PS. I da, naravno, sprema se TVZ Mc2 2017 – bolji i veći nego ikad

 

PPS. Uputa liječnika i ljekarnika:

Mjesečne tribine su prostor za dijalog studenata i njima zanimljivih gostiju, prvenstveno iz poslovne zajednice, otvorenog karaktera, uzajamnog predstavljanja i druženja. Naročito korisne u neformalnim upoznavanjima nakon eventa.