Mjesečna tribina za travanj dio je Nacionalnog ICT tjedna

Mjesečna tribina za travanj dio je Nacionalnog ICT tjedna

28 ožujka, 2013

Tribina Centra za karijerno savjetovanje zbog uskrsnih blagdana pomiče se s prve srijede u mjesecu za tjedan dana. Pod nazivom „Koje vještine i znanja morate imati, a što ćete (i od koga) steći prvim zaposlenjem“, tribina je koja će se održati u srijedu 10. travnja 2013. u 18:30 u Maloj dvorani TVZ-a, Konavoska 2.

Ova tribina dio je bogatog programa događanja povodom obilježavanja Nacionalnog ICT tjedna od 8. do 12. travnja 2013. A kako je 10. travanj ujedno i Career Day ove nacionalne inicijative, naša tribina će uz predstavljanje poslodavaca, dati bolji uvid u njihove aktualne potrebe.

Svi koji planiraju karijeru unutar ICT-a u javnoj diskusiji moći će saznati što današnji poslodavci podrazumijevaju da kandidati imaju i znaju te što im nude oni stupanjem u radni odnos. Ukratko: koga, zašto i možda najvažnije – kako?

Na sva ta pitanja odgovore će ponuditi Ninoslav Čerkez, izvršni direktor u upravljanju kadrovima najveće hrvatske informatičke tvrtke IN2, koja je lani zaposlila više od četrdeset informatičara najrazličitijeg profila, dobitnik nagrade HR struke u 2011. za poseban inovativni doprinos u korištenju IT tehnologije i Davor Runje, osnivač i suvlasnik tvrtke Drap, najpoznatije agencije za poslovna rješenja na socijalnim mrežama, dobitnik međunarodne nagrade Effie 2010. za Facebook kampanju “Životinjsko carstvo”.

Dođite i pridružite se voditelju tribine Vjeranu Bušeliću s pitanjima i zablistajte na sljedećem razgovoru za posao.