Mobile apps…idea to product fast track

Mobile apps…idea to product fast track

15 ožujka, 2013

Od ideje do proizvoda na brz način – naslov je to radionice našeg instruktora Milana Draganića koju će održati na nadolazećim Danima inženjera u srijedu 20. ožujka od 15 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Na radionici će se raspravljati i proučavati koji su najbolji koraci da ideja za mobilnu aplikaciju u nekom konačnom vremenskom periodu ugleda svjetlo dana. Što sve treba napraviti, na što treba misliti, kako najbolje složiti team s obzirom na tehnologiju, itd.

Milan je voditelj edukacije programiranja i mobilnog računarstva na NetAkademiji te Voditelj laboratorija za ugradbene računalne sustave na elektrotehničkom odjelu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Ponosni je vlasnik Oracle certified Professional i Oracle certified Master za J2SE platformu certifikata te autor mnogih mobilnih aplikacija od kojih treba istaknuti i posljednju – službenu aplikaciju ZagrebDoxa.

Inače, Dani inženjera održavaju se u sklopu EBEC Zagreb događanja, najvećeg studentskog inženjerskog natjecanja u Europi. U organizaciji studentske udruge BEST Zagreb u prostorijama FER-a od 19. do 22. ožujka studenti će demonstrirati svoje znanje i vještine kroz Case Study i Team Design natjecanje. Uz natjecateljski dio, studenti će moći proširiti svoje znanje na predavanjima i treninzima tijekom Training Daya te također pokazati svoje sposobnosti i upoznati se s mnogim tvrtkama na Company Dayu.