Napredna Java

Napredna Java

12 rujna, 2012

[tab name=’Prednosti’]

 

Java je brza, sigurna i pouzdana. Od prijenosnih računala do podatkovnih centara, igraćih konzola, do znanstvenih superračunala i mobilnog interneta – Java je posvuda!

Radi na više od 850 milijuna osobnih računala te na milijardama uređaja diljem svijeta, uključujući i TV uređaje.

Upravo zbog njene velike prilagodljivosti i iskoristivosti, Java programeri najplaćeniji su u struci.


Prednosti programa

Edukacija je nastala kao rezultat prijedloga i želja polaznika za daljnjim usavršavanjem na području Jave, a program je koncipiran prema iskustvima naših instruktora o nužnim cjelinama za profesionalne programere. Također, edukacija je izvrsna priprema za vrlo zahtjevni OCPJP certifikat.


Cilj programa

Polaznicima koji žele naučiti napredno programiranje u programskom jeziku Java, tečaj nudi znanja kako uz objektno orijentirani dizajn u programskom jeziku Java razviti složene, višedretvene klijent-server aplikacije s podrškom relacijske baze podataka i lokalizaciju.

Također, polaznici će uočiti važnost testiranja i, uz pomoć primjera, naučit će kako implementirati praćenje izvođenja programa te pronalaženje pogrešaka. Upoznati će se s problemima vezanih za razvoj i testiranje višezadaćnih aplikacija, a po završetku edukacije znat će kako se koristiti podrškom za refleksivnost u Javi i naučiti će važnost i korisnost Java oznaka, kao i što su to regularni izrazi te kako ih primijeniti prilikom razvoja aplikacija.


Materijali

Polaznici dobivaju tiskane materijale, primjere izvornog koda, vježbe i zadatke za svaku nastavnu jedinicu te rješenja svih vježbi zadataka.

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 

Trajanje

Nastava je koncipirana kroz 96 sati kroz 16 tjedana nastave.


Moduli

Nastavni program se izvodi po sljedećim poglavljima:

1. Ponavljanje i uvod
2. Design Klasa i osnovni design patterni
3. Generics napredni
4. Lambdas
5. Collections
6. Stringovi i regularni izrazi
7. Iznimke i assertions
8. Java I/O
9. Java File I/O (NIO.2)
10. JDBC i baze podataka
11. Dretve
12. Konkurentost
13. Lokalizacija
14. Refleksije i anotacije
15. XML
16. jUnit i Logger

[/tab]

 

[tab name=’Uvjeti’]

 

Polaznik mora imati završen OOP tečaj ili položen OCA certifikat uz izvrsno poznavanje OOP tema obrađenih u OOP tečaju ili položen ulazni test kojim testiramo znanje iz OOP tečaja.

[/tab]

[tab name=’Certifikat’]

 

Nastavnim programom pokrivena su sve preostale teme potrebne za polaganje Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programer II certifikata.

Java Programer tečajevi (OOP i Napredna Java) dobra su priprema za polaganje OCP certifikata.

 

[/tab]

 

[tab name=’Cijena’]

 

Uplatitelj Jednokratno Uplata na rate
Tvrtka 8.160,00 kn
Osobno 6.800,00 kn 3 rate (2 x 3.000,00 + 2.160,00 kn)
Student 5.100,00 kn 3 rate (2 x 2.500,00 + 1.120,00 kn)
Student TVZ 4.080,00 kn 3 rate (2 x 2.000,00 + 900,00 kn)
Program edukacije oslobođen je plaćanja PDV-a po članku 39, stavku 1 Zakona o PDV-u i članku 58 Pravilnika o PDV-u.Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Moguće je plaćanje u jednoj ili više rata (prema naznačenom cjeniku).
Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.
Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta.

[/tab]

[tab name=’Prijave’]

 

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”napredna-java”]

[/tab]

[end_tabset]