NetAcad Excellence 2013

NetAcad Excellence 2013

22 svibnja, 2013

23. i 24. svibnja 2013. Berlin postaje domaćinom najboljim Cisco akademijama i mrežnim stručnjacima Europe, Rusije i CIS-a na konferenciji NetAcad Excellence 2013.

Prilika je to za razmjenu dobrih i loših praksi pri provođenju programa edukacija, iskustava i znanja među voditeljima akademija, kao i mjesto za stjecanje novih saznanja i promjena u provođenju obrazovanja koje će se prezentirati i diskutirati kroz mnoga najavljena predavanja i prezentacije.

Na konferenciji, također, dodijelit će se i nagrade najboljim i najdugovječnijim akademijama te instruktorima koji su postigli zavidne rezultate u obrazovanju mrežnih stručnjaka, kao i novim „zvijezdama u usponu“.

U konkurenciji od 1.818 akademija iz 30 zemalja spomenutih geografskih regija, NetAkademija svoju nagradu izborila je u provođenju CCNP programa edukacije, najjačoj i najvažnijoj od 7 kategorija koje uključuju razne edukacijske programe, rast akademije te nove prilike u obrazovanju.

Nagradu će u ime akademije na svečanoj dodijeli preuzeti voditeljica Cisco edukacije na NetAkademiji Nikolina Kasunić koja će tom prilikom i predstavljati našu akademiju ispred 38 akademija Hrvatske i BiH u ulozi ASC-a (Academy Support Center) koju je NetAkademiji Cisco dodijelio prošle godine.

S nestrpljenjem očekujemo Nikolinin povratak s nagradom, Cisco novostima i anegdotama, a ponajviše – slikama.

Ne zaboravite iskoristiti već danas”slavljeničkih” 30% popusta na CCNP  akademiju do 25. svibnja 2013. za grupe koje kreću na jesen.