NetAkademija domaćin je ovogodišnjih NetRidersa

NetAkademija domaćin je ovogodišnjih NetRidersa

7 svibnja, 2013

Kao domaćin ovogodišnjeg NetRiders natjecanja, NetAkademija otvara vrata 14. svibnja 2013. svim zainteresiranim natjecateljima za odmjeravanje snaga na području mrežnih tehnologija.

Natjecanje je dio Ciscove globalne inicijative namijenjeno je studentima Networking akademija koji žele iskazati svoje znanje u područjima CCNA gradiva.

Za ovogodišnje natjecanje prijavilo se 20-ak natjecatelja sa nekoliko hrvatskih akademija koji, osim osvajanja besplatnih školarina za Cisco edukacije na NetAkademiji te drugih nagrada, imaju priliku izboriti svoje mjesto na međunarodnom NetRiders natjecanju u rujnu i osvojiti put u sjedište Cisco kompanije u SAD-u.

Ovo, peto po redu natjecanje koje se održava u Hrvatskoj, posebno je i zbog jedne nove „nagrade“. Prateći inicijativu kojom se želi uključiti što veći broj žena u ICT industriju, a koju je Cisco podržao i obilježavanjem ovogodišnjeg Girls in ICT Day-a, djevojka s ostvarenim najboljim rezultatom iz svake pojedine zemlje automatski se kvalificira na međunarodno natjecanje.

Nimalo ne sumnjamo da će ovogodišnji NetRidersi iznjedriti najbolje koji će s ponosom predstavljati Hrvatsku na idućem krugu međunarodnog natjecanja.