NetAkademija na Smotri Sveučilišta

NetAkademija na Smotri Sveučilišta

13 studenoga, 2012

Od 15. do 17. studenog 2012. u Studentskom centru održava se Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Već tradicionalno, Tehničko veleučilište u Zagrebu predstavit će svoje studije i aktivnosti među kojima je i NetAkademija, Centar za cjeloživotno obrazovanje.

Smotra se svake godine održava s ciljem informiranja učenika završnih razreda srednjih škola, studenata i svih zainteresiranih o studijskim programima i uvjetima upisa na pojedine studijske programe, o studentskom životu, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravaju poduzetnici i tvrtke, uvjetima smještaja tijekom studiranja u Zagrebu i brojnim drugim detaljima koji su mladim ljudima važni prilikom odluke o upisu na fakultet.

U ovogodišnjem se programu Smotre posebno ističu teme o podršci u razvoju i upravljanju karijerom, snalaženju na tržištu rada i o zapošljavanju, u kojem smjeru je nedavno krenula i NetAkademija sa svojim Centrom za karijerno savjetovanje.

Važnost stalnog usavršavanja i educiranja ističe i glavni moto ovogodišnje Smotre: Ulaz u studij – početak razvoja!, naglašavajući potrebu i neophodnost dodatnog školovanja za bolje i lakše zapošljavanje po završetku studija.

Upravo NetAkademija nastoji biti ta poveznica nudeći razna osnovna i napredna informatička i poslovna znanja s cijenama povoljnijim za studente.

Posjetite nas od četvrtka do subote u SC-u, na štandu 68 i saznajte više o našim programima, pitajte nas, komentirajte….

 

Posjetiteljima nudimo sajamski popust od 10% na sve edukacije, a sudjelovanjem u nagradnoj igri TVZ-a, možete osvojiti Android tečaj.