Novo ruho NetAkademije

Novo ruho NetAkademije

24 rujna, 2012

Dobrodošli na nove stranice NetAkademije!

Do promjene u dizajnu i platformi došlo radi želje da korisnicima omogućimo veću funkcionalnost i lakše snalaženje unutar programa edukacija.

Kompletne stranice su organizirane u odnosu na razna područja, vrste i trajanja edukacije, te certifikate za koji se polaznici pripremaju, dok su stranice edukacija koncipirane tako da daju jasne i pregledne informacije potencijalnim polaznicima, od prednosti i sadržaja programa do iskustva polaznika i učestalo postavljanih pitanja i odgovora.

S novim dizajnom i pristup prijavi na edukaciju je pojednostavljen, a može joj se pristupiti i preko kalendara, noviteta koji grafički olakšava pregled postojećih tečajeva.

Na stranicama možete naći i više informacija o NetAkademiji – centru za cjeloživotno obrazovanje TVZ-a, našim projektima,  partnerima, a u nešto izmijenjenoj kategoriji vijesti redovito ćemo pratiti najnovija događanja i zbivanja s područja kojima se i NetAkademija bavi.

S vremenom dodat ćemo i rubriku stalne akcije koje ćete, također, moći pratiti prijavom za naš newsletter i preko socijalnih mreža.

Želimo vam ugodno surfanje i mnogo lijepih trenutaka na našim stranicama.