Održani NetRidersi 2014

Održani NetRidersi 2014

15 svibnja, 2014

Na ovogodišnjem NetRiders natjecanju, održanom 15. svibnja 2014. na NetAkademiji, prvo mjesto osvojio je Filip Lerinc, dok su drugo i treće mjesto osvojili Vladimir Kosanović i Vinko Vorih.

U konkurenciji šest timova Cisco akademija iz Hrvatske, ekipa Cisco akademije Algebre, s dva finalista, osvojila je prvo mjesto na natjecanju u poznavanju mrežnih vještina i rješavanju problema u kratkom vremenu.

Ovo, šesto po redu natjecanje, namijenjeno je polaznicima Cisco akademija iz Hrvatske s ciljem da kroz izazove i natjecanja izdvoji i nagradi najbolje polaznike CCNA programa. Kao dio globalnog Ciscovog projekta, najbolji natjecatelji dobili su priliku izboriti svoje mjesto na međunarodnom NetRiders natjecanju u listopadu ove godine te tako osvojiti put u sjedište tvrtke Cisco u SAD-u.

U dva bloka natjecanja sudionici su trebali pokazati svoje poznavanje, ne samo teorijskog dijela s područja CCNA programa obrazovanja u području mrežnih tehnologija, već i praktičnog.

NetAkademija, domaćin ovog natjecanja po drugi put, i sama je dobitnica NetRiders priznanja dvije godine za redom, 2008. i 2009. te je prošlogodišnja  dobitnica CCNP excellence award.