Ožujska tribina Centra za karijerno savjetovanje

Ožujska tribina Centra za karijerno savjetovanje

3 ožujka, 2014

Tribina Centra za karijerno savjetovanje za ožujak nudi dva različita, ali vrlo interesantna događanja u četvrtak 6. ožujka 2014.

Prvo gost! U četvrtak 6. ožujka u 18 sati u Maloj dvorani TVZ-a, Konavoska 2, u goste nam dolazi dr. sc. Igor Brusić, tehnički i strategijski savjetnik iz područja svjetlovodnih pristupnih mreža savezne pokrajine Donja Austrija.

Jedinstvena je to prilika da upoznate i uživo čujete iskustva u izazovima uspostave superbrzog interneta do svakog doma. I naravno da ćete saznati kako i kad će se to desiti i nama u Hrvatskoj.

Druga se manifestacija održava, također, u četvrtak 6. ožujka u 18:30 u Kinu Forum, Studentskog doma Stjepan Radić, Jarunska 2, i glavno je pozvano predavanje za sve studente TVZ-a koje zanima design mobilnih aplikacija.

Predavanje će održati ugledni mladi dizajner Bojan Kanižaj, a uz već zainteresirane i prijavljene polaznike TVZ MC2 natjecanja u izradi mobilnih aplikacija, doći će i SVI studenti kojima je design jedan od predmeta na studiju. Vjerovali ili ne, morali smo izabrati VELIKU dvoranu jer očekujemo oko DVIJE STOTINE studneta!!

I naravno moći ćete saznati i kako se i Vi možete uključiti u natjecanje.tvz.hr/.