Panduit PCI

Panduit PCI

20 siječnja, 2014

[tab name=’Prednosti’]

 

Jeste li znali da je Panduit jedan od vodećih svjetskih proizvođača pasivne mrežne opreme? U više od 50 godina djelovanja, Panduit se uvijek isticao inovativnošću te kvalitetom. Globalna prisutnost te velika ulaganja u razvoj učinila su Panduit nezaobilaznim partnerom kada se radi u visokoj tehnologiji na području pasivne mrežne opreme, a posebno strukturnih kabliranja.

Cilj programa

PANDUIT Certified Installer (PCI) program namijenjen je instalaterima generičkih kabliranja i projektantima pasivnih mreža i prepoznat je i od vodeće networking kompanije CISCO kao referentni sadržaj za stjecanje potrebnih znanja na području pasivnih mreža.

Program daje potrebna teoretska i praktična znanja za kvalitetno izvođenje generičkog kabliranja te je temelj za polaganje certifikata neophodnog za stručno izvođenje pasivnih mreža. Praktični dio temelji se na programu i opremi vodeće kompanije Panduit i komponenata PANDUIT NETWORK CONNECTIVITY rješenja.

Zašto PCI certifikat?

PANDUIT Certified Installer Program Panduit od instalaterskih firmi – partnera traži da imaju barem dvojicu obrazovanih instalatera s PCI certifikatima. Time su ostvareni preduvjeti da je konkretno end-to-end PANDUIT Cabling System rješenje dizajnirano i instalirano ispravno te 100% testirano i certificifano sukladno zahtjevima TIA/EIA odnosno ISO/EN normi. Tako instalirani i dokumentirani sustav Panduit pokriva sa sistemskim jamstvom 15-25 godina u okviru CERTIFICATION PLUS SYSTEM WARRANTY PROGRAM-a.

 

 

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

Trajanje

Program se održava tijekom 2 dana.

 

Moduli

Pregled normi generičkog kabliranja
Kratki pregled razvoja normi generičkog kabliranja te usporedba aktualnih EIA/TIA i ISO/EN normi

Koncepti i rješenja svih podsustava generičkog kabliranja
Panduit ne proizvodi samo komponte kanala pasivne mreže već daje kompletno rješenje uključujući spojne komponente, priključni pribor, te elemente za vođenje, identifikaciju i uzemljenje.

Bakreno kabliranje
Bakrene komponente (Copper Connectivity) pokrivaju Cat 5e, Cat 6 i 10G komponente u oklopljenoj i neoklopljenoj verziji te multimedijalne komponente

Zonsko kabliranje i MUTO
Ovi načini realizacije kabliranja imaju mnogobrojne prednosti te se sve češće koriste u realizaciji sustava generičkog kabliranja
Sustavi za vođenje kabele (Cable Management Systems): visoka gustoća kabela, preglednost i uštede u realizaciji te efikanost u održavanju prednost su Panduit rješenja za vođenje kabela

Svjetlovodno kabliranje
Tehnologija, norme, komponente, svojstva, dizajn generičkog kabliranja
Dodatni zahtjevi na kabele
Spajanje niti, komponente i tehnike
Panduit tehnike spajanja niti
Opti crimp i VFL
Testiranje, traženje grešaka i mjerenje

 

 

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]

 

Program je namijenjen instalaterima mreža i tehničarima koji žele pristupiti Certification Plus Warranty Program-u, osobama s Cisco i drugim certifikatima s područja Networkinga, ICT stručnjacima, projektantima i drugim korisniciam s potrebnim predznanjima na navedenim područjima.

 

[/tab]

[tab name=’Certifikat’]

Program priprema polaznika za polaganje i stjecanje Panduit Certified Installer (PCI) certifikata.

 

 

[/tab]

 

[tab name=’Cijena’]

 

Cijena tečaja je 1.500,00 kn + PDV.

Plaćanje se vrši jednokratno, isključivo gotovinom.

 

[/tab]

[tab name=’Prijave’]

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”panduit”]

[/tab]

[end_tabset]