Panduit PCT

Panduit PCT

29 kolovoza, 2013

[tab name=’Prednosti’]

 

Jeste li znali da je Panduit jedan od vodećih svjetskih proizvođača pasivne mrežne opreme? U više od 50 godina djelovanja, Panduit se uvijek isticao inovativnošću te kvalitetom. Globalna prisutnost te velika ulaganja u razvoj učinila su Panduit nezaobilaznim partnerom kada se radi u visokoj tehnologiji na području pasivne mrežne opreme, a posebno strukturnih kabliranja.

Prednosti programa

Ovaj jedinstveni program u Hrvatskoj pruža kompletni uvid u Panduit sustave kabliranja. Kroz dva dana projektiranja, bakrenog i svjetlovodnog kabliranja, polaznici stječu znanja potrebna za ovladavanje cjelokupnim Panduit tehnologijama.

Pored upoznavanja sa teoretskim sadržajima, na tečaju se radi praktično sa opremom, materijalima, alatima i instrumentima za izradu strukturnih sustava kabliranja.

Cilj programa

Tečaj je namijenjen instalaterima, tehničarima i informatičarima koji žele detaljno upoznati standarde i tehnologiju strukturnih sustava kabliranja s naglaskom na Panduit rješenja i opremu. Panduit je službeni CISCO partner u pogledu sustava kabliranja, te su ovakvi sadržaji uključeni i u Cisco programe certificiranja.

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]


Trajanje programa

PCT trening traje tri dana. Prvi dan se obrađuje bakreno kabliranje (PCI 103 sadržaj), a drugi dan svjetlovodno (PCI 203).


Sadržaj

Standardi strukturnog kabliranja EIA/TIA568B, ISO 11801, EN50173
Bakrene instalacije strukturnog kabliranja
Zonsko kabliranje
Giga bakrene instalacije
Izvedba Cat:6 linka
Označavanje, mjerenje i održavanje bakrenih sustava kabliranja
Osnove svjetlovodnih instalacija strukturnog kabliranja
Standardi svjetlovodnih instalacija
Komponente svjetlovodnih instalacija
Panduit rješenja za svjetlovodne instalacije
Terminiranje svjetlovodnih konektora na klasičan način
OptiCAM – najnovija tehnologija terminiranja svjetlovodnih konektora
Označavanje, mjerenje i održavanje svjetlovodnih instalacija

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]

 

Poželjna su predznanja s područja informatike i komunikacija odnosno električnih instalacija.

[/tab]

[tab name=’Certifikat’]

 

Po uspješnom završetku treninga, polaznici stječu certifikat PCT (Panduit Certified Technician) kojeg izdaje Panduit. Firme koje žele biti ovlašteni Panduit instalateri (PCI – Panduit Certified Installer), što znači da mogu graditi Panduit rješenja na način da korisnik dobije Panduit sistemsko jamstvo od 25 godina, moraju imati barem 2 zaposlena PCT. Certifikat za polaznike kojima plaća firma je vezan uz firmu, a polaznici koji sami plaćaju trening dobivaju ”Open” certifikat koji je vezan za njih osobno. Certifikat važi 2 godine od izdavanja.

[/tab]

 

[tab name=’FAQ’]
[faq faq_topic=”kabelske-mreze”]

[/tab]
[tab name=’Cijena’]

Cijena tečaja je 1.500,00 kn + PDV.

 

[/tab]

[tab name=’Prijave’]

 

(form 'form-6' not found)

[/tab]

[end_tabset]