Pokažite što znate!

Pokažite što znate!

30 studenoga, 2012

U današnje vrijeme kada (novi) posao postaje sve teže naći, mnogo je savjeta i naputaka kako do njega usitinu i doći. Istaknite se, iskoristite socijalne mreže, šaljite otvorene molbe…

Ipak, najbolje je krenuti od osnova.

Ne podcjenjujte važnost životopisa. To je prvi kontakt s poslodavcem i preduvjet za daljnji (ne)uspjeh. Kronološki poredan, funkcionalan i ispravno formatiran životopis tek je početak, ali i ogledalo savjesnosti i odgovornosti osobe.

Kako kreirati kvalitetan životopis i osigurati razgovor za posao, možete naučiti na ovomjesečnom okupljanju Centra za karijerno savjetovanje NetAkademije već u srijedu, 5. prosinca 2012. Uz konkretne načine dolaska do posla i karijere, tema okupljanja bit će i sastavljanje životopisa.

Na konkretnim primjerima, naš voditelj Centra Vjeran Bušelić ukazat će na greške i dati savjete kako sastaviti te oblikovati savršen curriculum vitae, od kojih će najbolji osvojiti i nagradu.

Zato skupite hrabrost već danas i pošaljite svoj životopis na karijere@netakademija.com (uz naznaku za tribinu) i već sutra krenite graditi svoju karijeru.

Vidimo se.