Postani certificirani web programer

Postani certificirani web programer

28 siječnja, 2013

Do kraja siječnja na NetAkademiji traje mjesec PHP-a. Za samo 3840 kn polaznici mogu završiti osnovni i napredni semestar PHP edukacije, čime se stječu znanja za polaganje Zend certifikata kojim se ističu na tržištu rada.

Računalni programeri web aplikacija izrađuju računalne programe koji ubrzavaju, olakšavaju i pospješuju poslovanje vezano za web. Njihov rad potreban je i u razvijanju novih aplikacija, kao i u održavanju postojećih.

Informacijska era donosi nove modele prikupljanja i obrade podataka, čije baze postaju glavnim kapitalom.

Web aplikacije koje povezuju internetske stranice s bazama podataka sve više su u upotrebi, a koriste ih banke, državna administracija, udruge, male, srednje i velike tvrtke. Takve aplikacije su i web dućani, Internet portali, stranice s autoriziranim pristupom korisnika, rezervacijama i sličnim sadržajima.

Danas je PHP najzastupljeniji programski jezik za programiranje web aplikacija, a “programer” i “programer internet aplikacija” zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ portala Moj Posao u proteklih sedam godina.