Pripremi se za "oblačnu" budućnost

Pripremi se za "oblačnu" budućnost

7 veljače, 2013

Vrijeme kad svi pričaju o novim tehnologijama u oblacima idealno je za nove edukacije.

U nastojanju za uštedima, tvrtke sve više razmatraju korištenje cloud resursa. Budući da 70% računalne infrastrukture čini softver, njegova cijena je velika stavka u proračunu troškova. Njegovo redovito ažuriranje i licenciranje također.

Studije izrađene na primjerima malih i srednjih kompanija u SAD-u pokazuju da uštede korištenjem clouda iznose i do 500 posto.

Te iste tvrtke trebat će i dalje IT stručnjake, profesionalce koji će najbolje iskoristiti i optimizirati nove tehnologije, a Citrix certificirani stručnjaci nalaze se među najbolje plaćenima i najtraženijima u IT industriji.

Upravo Citrix akademija priprema svoje polaznike za nove poslove budućnosti. Osim što su pohađanjem XenDesktop programa u koraku s najnovijim trendovima u IT i business industriji, stječu praktično iskustvo. Za vrijeme nastave, polaznici rade na virtualnim mašinama oponašajući zahtjeve i rješenja virtualizacije stvarnih poduzeća koja koriste Citrix tehnologije.

Budući da je NetAkademija jedina ovlaštena Citrix IT Akademija u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, završetkom istog polaznici dobivaju jedinstvenu prednost na tržištu rada koja je vidljiva i u cijeni programa u odnosu na komercijalne vrijednosti akademija koje nisu ograničene na akademsku zajednicu.

I ne samo to, najuspješnijim studentima osiguravamo stručnu praksu u tvrtki Combis, Citrix Gold partneru.

Budi in, uđi u cloud. Što čekaš?