Pripremite se za VoIP revoluciju

Pripremite se za VoIP revoluciju

23 listopada, 2013

Kako se uštede traže na svakom koraku, a Internet se razvija i nudi sve više servisa, i mnoge tvrtke odlučile su „uskočiti na taj vlak“ uvođenjem VoIP telefonije. Jer Internet je jedna stvar na kojoj se danas ne smije štediti.

VoIP, odnosno Voice over Internet Protocol kratica je za tehnologiju prenosa glasa putem mreže svih mreža, a nastala je na potrebi da se glasovna komunikacija uklopi u tehničke mogućnosti Interneta te se, na taj način, pruži dodatna kvaliteta komunikaciji sve većeg broja korisnika.

Sjećate se telefaksa? Kada je ranih devedestih „poharao“ ušao u široku potrošnju i postao nezaobilazan dio svake tvrtke, bilo velike ili male, svi su htjeli dio tog „kolača“.

Ako ste bili premladi ili prezauzeti tada, pruža Vam se nova prilika da se zasladite. Postanite specijalist za tehnologije IP telefonije kroz naš CCNA Voice program zato što ono danas traže tvrtke, sutra je na već na kućnim pragovima.

Nova grupa kreće već 4. studenog 2013., pondjeljkom i srijedom, 17 do 21 sat u našem novoopremljenom voice labosu (Cisco 2911 routeri, 3560 switch-evi, 7911 IP telefoni, UC520…) na Vrbiku.

Pokrenite revoluciju već sutra.