Proljeće – vrijeme za rast i dokazivanje

Proljeće – vrijeme za rast i dokazivanje

8 ožujka, 2016

Poštovani studenti

Najbolji način da provjerite koliko ste sposobni već sad a koliko još trebate učiti i raditi je da se okušate u nekom natjecanju – onom koje najviše odgovara vašim interesima i sposobnostima.

 

Naravno, prije svega vas pozivam da se uključite u TVZ Mc2 – najbolje i najveće natjecanje u razvoju mobilnih aplikacija, koje prati i podržava DVADESET najboljih hrvatskih IT poslodavaca.

Dođite na Speed date dizajnera i programera, u četvrtak 17.3.2016. u SC Klub u Savsku, od predstavnika CISEx saznat ćete temu natjecanja i upoznati kolege s kojima sigurno možete prihvatit izazov. Bit će hrane i cuge, dobre glazbe i standup nastup voditelja Tomislava Kozačinskog – Koze.

 

Ali to nije sve – kreće i poziv na mStartovo natjecanje Inovacijom do poslovne prilike, u kojem su se uspješno natjecali naši studenti prethodnih godina, a imamo i mentore koji vam mogu pružiti više informacija. Konkurencija je velika, ali nagrade su još veće. Počinje idejom, koja je često najvažniji dio rješenja, pa nije teško krenuti. Pokrenite se! Od 9.-11.3. ekipa mStarta nalazi se na FER-u, FSB-u i FOI-u, pa saznajte više i provjerite konkurenciju!

 

I na kraju, udruga eStudent pokrenula je Mozgalo – prvo i jedino studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja. I ono počinje uskoro – 9.3.2016. svečanim otvorenjem i predstavljanje teme, a više na stranicama udruge.

 

Uspješno proljeće!

Vjeran Bušelić

Voditelj IT karijernog savjetovanja