S-program

S-program

4 lipnja, 2013

[tab name=’Prednosti’]

 

S-PROGRAM stručnog osposobljavanja izrađen je za poslove koji su prema Pravilniku svrstani u 8. Grupu kao poslovi koji su od značaja za sigurnost zračnog prometa pod nazivom: održavanje i pregled objekata i operativne površine aerodroma, podgrupa a) održavanje i pregled instalacija i uređaja sustava prilaznih svjetala i sustava rasvjete operativne površine aerodroma.

Definirani poslovi od značaja za sigurnost zračnog prometa su: održavanje i pregledi te obuhvaćaju angažmane vezane uz instalacije i uređaje.

Poslovi se provode na aerodromskim objektima, operativnim površinama i površinama prilaznih svjetala.


Cilj programa

S-PROGRAM za stjecanje potvrde program je stručnog osposobljavanja koji mora proći svaki polaznik i mora ga uspješno završiti prije samostalnog početka rada na odgovarajućem radnom mjestu za koje je prema Pravilniku potrebna potvrda o stručnoj osposobljenosti.

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 

Program stručnog osposobljavanja sadržajno je podijeljen na devet 9 cjelina, ukupnog trajanja 48 sati.

Stručno se osposobljavanje provodi kroz tri modula:

teorijska nastava (2×8 = 16h)
praktične vježbe (2×8 = 16h)


Sadržaj

1. Zrakoplovna legislativa
2. Infrastruktura aerodroma
3. Aerodromski priručnik
4. Aerodromski  specijalistički  sustavi
5. Redoviti  pogonski  postupci  i  ispitivanja
6. Aeronautička studija
7. Aerodromski  EEO i  električne  instalacije
8. Aerodromsko  održavanje
9. Pregledi i mjere zaštite pri održavanju

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]

 

Program za stjecanje potvrde o stručnoj osposobljenosti, moraju provesti svi potencijalni zaposlenici koji se prvi put natječu za radno mjesto koje je prema Pravilniku svrstano u kategoriju poslova od značaja za sigurnost zračnog prometa u grupu 8) Održavanje i pregled objekata i operativne površine aerodroma.

 

[/tab]

[tab name=’FAQ’]

 

[faq faq_topic=”s-program”]

[/tab]

[tab name=’Cijena’]

 

Uplatitelj Jednokratno Uplata na rate
Tvrtka 4.800,00 kn + PDV  /
Osobno 3.200,00 kn + PDV /
Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.
Za sve upite, informacije i prijave na seminare, (za sve navedene termine seminara zadnji rok prijave je 30 dana prije objavljenih u godišnjem planu edukacije), javite nam se molimo putem kontakta: sbracun@netakademija.comnakon čega ćemo Vam odgovoriti odnosno poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva.Jednu kopiju uplatnice dostavite najkasnije tjedan dana prije seminara za seminare koji se provode izvan Zagreba, (najmanji broj prijavljenih kandidata je 8),  ili donesite instruktoru na prvo predavanje.Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.

[/tab]

[tab name=’Prijava’]

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”spec-s”]

[/tab]

[end_tabset]