Siemens traži .NET razvojnog inženjera

Siemens traži .NET razvojnog inženjera

13 prosinca, 2016

Siemens Convergence Creators globalni je ponuđač inovativnih ICT proizvoda, rješenja i servisa u području komunikacija i multimedije. Zahvaljujući dugogodišnjoj ekspertizi u vođenju kompleksnih internacionalnih projekata u različitim industrijama na području komunikacija, tvrtka se dokazala kao pouzdani poslovni partner klijentima u više od 70 zemalja svijeta, među kojima su vodeće svjetske tvrtke, proizvođači telekomunikacijske opreme, pružatelji komunikacijskih usluga, izdavačke i medijske tvrtke, javna uprava, pružatelji infrastrukturnih usluga, svemirske agencije i satelitski operateri.

U Hrvatskoj uspješno posluju od 1995. godine kao dio lokalne Siemensove kompanije, a od početka 2013. godine kao samostalna kompanija u okviru globalnog Siemensovog koncerna s gotovo 200 stručnjaka na lokacijama u Osijeku, Zagrebu i Splitu.

Potrebne kvalifikacije:

* strast prema stvaranju softvera

* komunikativnost i sklonost timskom radu

* poznavanje objektnog programiranja u programskom jeziku C#

* dobro vladanje engleskim jezikom, u govoru i pismu

* želja za učenjem novih tehnologija

* raspoloživost za tjedni rad od minimalno 20 sati

Prednosti:

Ako ste samostalna, samouvjerena i dinamična osoba zainteresirana za rad na najnovijim tehnologijama, onda je ovo prilika za Vas: stručno usavršavanje i razvoj, stjecanje dragocjenih interkulturalnih iskustava kroz rad na međunarodnim projektima u timovima vrhunskih stručnjaka, kao i mogućnost zapošljavanja po završetku studija. Kontakt: aleksandar.bosnjakovic@siemens-convergence.com