Siječanjska tribina Centra za karijerno savjetovanje posvećena je Microsoftu

Siječanjska tribina Centra za karijerno savjetovanje posvećena je Microsoftu

13 siječnja, 2014

Na siječanjskoj mjesečnoj tribini Centra za karijerno savjetovanje, koja će se održati 15.1.2014. u 18:30, Mala dvorana, Konavoska 2, gostuje Microsoft Hrvatska.

Nina Šindija,  Audience Marketing Manager, predstaviti će ovogodišnji Software StartUp Academy program kojoj je partner i Tehničko Veleučilište u Zagrebu. Osim o svim pojedinostima ovogodišnjeg SSA 2014 programa imat ćete priliku čuti sve o mogućnosti sudjelovanja na Imagine Cupu, najvećem svjetskom tehničkom studentskom natjecanju.

Tomislav Tipurić, Microsoft Technology Specialist, urednik Windays konferencije, održati će prigodno predavanje „IT Inovacije – što su i kako izvući najviše iz njih“.

U osnovi poslovnog uspjeha su nove, efektivnije poslovne strategije. Osnove današnjih uspješnih poslovnih strategija su efektivne IT inovacije. Što je to zapravo inovacija? Kako ju potaknuti? Koja je povezanost inovacije s poslovnim uspjehom? Koja je razlika IT inovacija u organizacijama koje stvaraju tehnologiju od onih koje tu tehnologiju koriste? Odgovore na ova pitanja doznajte na predavanju.

Nakon toga će Ivan Kocijan, urednik ovogodišnjeg TVZ Mc2 takmičenja, najaviti naš ovogodišnji program koji počinje 5.2.2014., a gdje će naši studenti osim Microsoftove moći koristiti i iOS i Android mobilnu razvojnu platformu.