Svečano otvorenje studentskog natjecanja Smartup

Svečano otvorenje studentskog natjecanja Smartup

28 veljače, 2017

U sklopu eSTUDENT-ovog natjecanja Smartup odvija se svečano otvorenje natjecanja i panel diskusija pod nazivom “Startup scena u Hrvatskoj”. Otvorenje će se održati u petak, 03.03. u 14 h na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u dvorani 4.

Svoja znanja i iskustva će s vama podijeliti Luka Fuček, suosnivač startup tvrtke STEMI i Alen Huskanović, student i suosnivač startup tvrtke Mybeeline, te Mihovil Barančić, jedan od privatnih investitora, član hrvatske poslovne mreže CRANE i suosnivač Zagrebačkog poslovnog inkubatora.

Glavni cilj otvorenja i gostovanja stručnjaka iz područja poduzetništva je motivirati studente da se prijave na natjecanje Smartup i tako započnu svoju vlastitu poslovnu priču. Također, edukativna strana natjecanja pomaže studentima saznati na koji način privući i zadržati kupce te kako ostvariti prodaju vlastitog proizvoda.

Prijave na natjecanje traju od 27.02. do 10.03., a prijaviti se mogu svi studenti sveučilišta i visokih učilišta u Hrvatskoj i to putem ispunjavanja forme na službenoj web stranici.

Natjecanje Smartup, studentsko edukativno natjecanje u izradi startupa, omogućuje studentima da počnu razmišljati na poduzetnički način, nauče kako svoju poslovnu ideju prilagoditi tržištu te da se povežu sa stručnim mentorima i poduzećima. Samo natjecanje služi kao odlična prva stepenica za studente zainteresirane da se okušaju u poslovnom svijetu.

Potražite naš službeni event na Facebook-u.