Blagdanska čestitka

Blagdanska čestitka

21 prosinca, 2012

Božićni blagdani su pred nama, doba radosti i veselja, a za njima polako i još jedna godina odlazi u povijest. Kalendarska, ne i akademska. Za nas na NetAkademiji predstojeći praznici samo su mali predah u radu, vrijeme da preispitamo minuli rad, posvetimo se novim idejama, osmislimo i posložimo nove edukacije.

U 2012. radili smo puno. Obrazovali smo još jednu generaciju mrežnih stručnjaka, programera, sistemaša… Certificirali smo ih i dali im bolju priliku na tržištu rada.

Pokrenuli smo dvije nove edukacije na području mobilnog računarstva – Android tečaj i Android akademiju, proširili smo ponudu i na internet marketing sa SEO i Landing Page radionicom, uglancali neke “stare” edukacije i dali im novi sjaj.

Ne zaboravimo i novi Centar za karijerno savjetovanje koji svojim mjesečnim okupljanjima privlači sve više stručnjaka i Alumni zajednicu.

A rukave smo tek zasukali jer čeka nas još bolja 2013. godina. Internet marketing akademija, iOS, virtualizacija i da ne otkrijemo previše – pratite nas na socijalnim mrežama i putem newsletera.

Želimo vam sretne božićne blagdane te puno uspjeha i uspješnih projekata u predstojećoj godini.

Vidimo se u Novoj 🙂

tim NetAkademije