Student sam i želim posao u IT industriji – što mi je činiti?

Student sam i želim posao u IT industriji – što mi je činiti?

17 rujna, 2013

Nakon ljetne stanke nastavljamo s redovitim okupljanjem Alumni zajednice NetAkademije i studenata Tehničkog veleučilišta zainteresiranih za IT karijeru.

Tribina se u održava u redovnom terminu, prve srijede u mjesecu – 2. listopada 2013. u 18:30 sati u Maloj dvorani TVZ-a, Konavoska 2 i povodom Tjedna cjeloživotnog učenja otvorena je i za neTVZ-ovce, a posvećena je prvenstveno brucošima, stručnih i specijalističkih studija koje zanima karijera u IT industriji.

Budući da upravo kreće nova generacija studenata, prva je tribina posvećena prvenstveno novim, mladim i zainteresiranim studentima s informacijama o konkretnim potrebama tržišta rada, mogućnostima cjeloživotnog usavršavanja kroz programe NetAkademije i Vašim prijedlozima daljnjeg rada tribine. Tribina je vaša, ona postoji samo ako vi budete dolazili, a lani je bila izrazito dobro posjećena – provjerite zašto.

Trajna zadaća nam je pomoć u vašoj osnovnoj misiji – studiranju radi kvalitetnog zapošljavanja, a što bi još bio razlog mjesečnih dolazaka …. reći ćete mi sami.

Veselim se druženju sa „starom“ ekipom, a još više upoznavanju novih, budućih IT stručnjaka.

Vjeran Bušelić