Studentsko natjecanje u razvoju mobilnih aplikacija

Studentsko natjecanje u razvoju mobilnih aplikacija

21 siječnja, 2013

Mlade i kreativne osobe željne usavršavanja na području razvoja mobilnih aplikacija, konačno su došle na svoje.

Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu organizator je studentskog natjecanja u razvoju mobilnih aplikacija pod nazivom  TVZ Mc2 (TVZ Mobile Challenge Cup). Natjecanje je organizirano za sve studente TVZ-a, i trajat će tijekom ljetnog semestra. O velikom interesu govori i brojka od 270 prijavljenih studenata iako natjecanje još nije ni počeo.

U sklopu natjecanja bit će održano testiranje dosadašnjeg znanja programiranja, a onima koji zadovolje kriterije predavača, instruktora NetAkademije, bit će organizirane besplatne radionice na kojima će se usavršiti u programiranju za sve raspoložive mobline platforme: iOS, Android i Microsoft. Po dobitku zadatka, studenti će u timovima, koji sami formiraju, imati mjesec dana da naprave svoje prve mobilne aplikacije i osvoje vrijedne nagrade kao što su tablet računala.

Natjecanje započinje javnim predstavljanjem u srijedu, 23.1. u 18:30 sati u prostorijama TVZ-a, Konavoska 2, i predstavlja odličnu priliku, ne samo za dobivanje detaljnijih informacija o načinu na koji se može uključiti u sudjelovanje već i za druženje, pronalaženje suradnika, razmjenu ideja i formiranje prvih timova. Organizatori su nam za sada otkrili tek da će se na već spomenutom predstavljanju kao motivacijski govornik pojaviti Tomislav Car koji će sudionicima otkriti tajne svog uspjeha u svijetu mobilnih rješenja. Naime, Car je direktor i suosnivač uspješne tvrtke Infinum, koju je pokrenuo s nepunih 19 godina i ostvario ono o čemu sanjaju mnogi – nikada nije radio za druge, oduvijek je „sam svoj šef“ i to upravo na području IT tehnologija.

Za više informacija i kontinuirano praćenje natjecanja pratite: natjecanje.tvz.hr.