Tribina o motivaciji

Tribina o motivaciji

19 rujna, 2014

Vratili ste se mora, sad morate skupiti snage i završavati studij ili ste tek na početku. Što vas veseli, što vas pokreće? Ima li išta od toga na TVZ-u?

Tribina Centra za karijerno savjetovanje

četvrtak 2.10.2014. u 18:30 Maloj dvorani TVZ-a, Konavoska 2

Dođite na prvu tribinu u šk.god. 2014/15 i saznajte što će se sve raditi tijekom godine ili još bolje … recite što vama osobno treba, što vas pokreće, što bi mogli zajedno napraviti.

Na pitanja KAKO to napraviti, odgovore će nam pomoći artikulirati i gošća tribine

„Karijera nakon TVZa“

Katarina Arbanas, TVZ/Microsoft Hrvatska

Katarina Arbanas je završivši TVZ, u dvadeset trećoj godini počela raditi u Microsoftu i u tri godine došla do managerske pozicije. U dvadeset i osmoj je postala Services Partner Area Lead za 35 zemalja centralne i istočne Evrope, završila MBA studij za financije i marketing i osvanula na naslovnici Forbs magazina za Hrvatsku. I dolazi na mjesto zločina prenijeti vam svoja iskustva iz prve ruke.

Bit će to sasvim otvorena panel rasprava koju će voditi Vjeran Bušelić, voditelj tribine uz aktivno (on-stage) sudjelovanje zainteresiranih studenata/studentica i svih vas iz publike.

——

Tribina se održava u sklopu nacionalna obrazovne kampanje Tjedan cjeloživotnog učenja i dobro su nam došli svi gosti, jer uspjeh koji je ostvarila naša panelistica nije uvjetovan studiranjem na Tehničkom veleučilištu Zagreb, već je prvenstveno posljedica kontinuiranog rada i učenja, temelje kojih je postavila kod nas 🙂